Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019

Δέν υπάρχει πιο ξεφτιλισμένο κόμμα από τον ΣΥΡΙΖΑ! ειρωνείες για τις πυρκαγιές



Δεν υπήρχε χειρότερο κόμμα να κυβερνήσει την Ελλάδα και το αποδεικνύει καθημερινά με όσα λέει που ξεφτιλίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ και όσους τον ψήφισαν ένα φυσικά έχουν λίγη αξιοπρέπεια και ηθική και δεν ταυτίζονται πλήρως με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η σοβαρότητα της κατάστασης στην Εύβοια, η επιτυχημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού και τα επιτυχημένα πολιτικά αντανακλαστικά της κυβέρνησης οδήγησαν τον ΣΥΡΙΖΑ να βγάλει κακία και χολή γιατί πέτυχε η κυβέρνηση Μητσοτάκη και δεν βρέθηκε ούτε ένας νεκρός να κάνουν αντιπολίτευση.

Η αθλιότητα Ραγκούση του περιπλανόμενου πρώην πασόκου και νυν ότι μάζεψε από τους τελειωμένους ο ΣΥΡΙΖΑ, που είχε φροντίσει να υποδεχθεί με άθλια ειρωνεία τις ευχαριστήριες δηλώσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, προς τους πυροσβέστες που επιχειρούν εδώ και έναν μήνα σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες για να αντιμετωπίσουν έναν εξωπραγματικό αριθμό πυρκαγιών, αναρτώντας στα social media σχόλιο περί «πύρινης λαίλαπας» που ευτυχώς δεν έπληξε την Πυροσβεστική, αλλά έπληξε την Ελληνική Αστυνομία, αναφερόμενος στις αλλαγές που αποφάσισε η κυβέρνηση πρόσφατα γιατί αυτό τον ένοιαζε και όχι η κατάσταση στο πύρινο μέτωπο.

Η ξεφτίλα τους στον ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στο σημείο να περιμένει τι θα κάνει η κυβέρνηση για να πούνε τι κάνουν και αυτή κατόπιν εορτής όμως. Έτσι λοιπόν μετά την επίσημη ανακοίνωση του Μαξίμου, χθες το απόγευμα, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης διέκοψε τις ολιγοήμερες διακοπές του και κατευθύνεται προς το Κέντρο Επιχειρήσεων στο Χαλάνδρι, ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι σχετικά με την εξέλιξη της πυρκαγιάς στην Εύβοια έχουν επικοινωνήσει τηλεφωνικά για να ενημερωθούν: η βουλευτής Αρτας, γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, πρ. υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ολγα Γεροβασίλη, με τον αρχηγό της Πυροσβεστικής, ο βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Αποστόλου, με τον περιφερειακό διευθυντή Πυροσβεστικής Στερεάς Ελλάδας και ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, με τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας. Στην ανακοίνωση αναφερόταν ακόμα ότι ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης και ο βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Αποστόλου, βρίσκονταν καθοδόν προς τον τόπο της μεγάλης πυρκαγιάς και ότι μαζί τους μετέβαινε κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ «για να συνδράμει με κάθε δυνατό τρόπο στην προσπάθεια των αρμόδιων Αρχών να αντιμετωπίσουν τη δύσκολη κατάσταση».






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου