Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

Ένα χρόνο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε καθαρίσει το οικόπεδο στο Μάτι και ο Κυρίτσης ειρωνεύεται



Αυτή είναι η ακροαριστερά που εκπροσωπεί ο Γιώργος Κυρίτσης, ένας από τους αποτυχημένους της πρώην κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που έχει το θράσος να ειρωνεύεται κιόλας.

Ενώ 1 χρόνο η άθλια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στην οποία ήταν βουλευτής δεν είχαν κάνει τίποτα στο Μάτι, ούτε για να καθαρίσουν το οικόπεδο με τα καμμένα υλικά, τώρα που γίνεται το αυτονόητο έχουν το θράσος να ειρωνεύονται κιόλας.

Προκλητικός και ανεύθυνος ο Κυρίτσης είπε σήμερα στον ΣΚΑΙ για την επίσκεψη του πρωθυπουργό στον Μάτι: Ακούμε 20 λεπτά για ένα οικόπεδο που καθαρίστηκε στο Μάτι.

«Καθαρίστηκε ένα οικόπεδο με κλαδιά», «πήγε ο πρωθυπουργός να πάρει τα credits», σχολίασε μεταξύ άλλων ο κ. Κυρίτσης, αρθρογράφος στην εφημερίδα Αυγή, εφημερίδα που από σήμερα ξανά μετράει τις αυτοκτονίες που είχε ξεχάσει εδώ και 4,5 χρόνια γιατί δεν ε΄χει αντιπολιτευτικά επιχειρήματα.

«Μου έκανε κι εμένα εντύπωση ότι επί 20 λεπτά, μιλούσε ο πρωθυπουργός σε ζωντανή σύνδεση για το ότι καθαρίστηκε ένα οικόπεδο από ξερά κλαδιά, μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης, πολλά συγχαρητήρια, εξαιρετικά σημαντικό», σημείωσε ο προκλητικός αποτυχημένος Γιώργος Κυρίτσης.

Η αθλιότητα του Γιώργου Κυρίτση δεν σταμάτησε όμως εκεί αφού ειρωνεύτηκε και τους εγκαυματίες στο θέμα της αποζημίωσης των φαρμάκων από τον ΕΟΠΥΥ λέγοντας,: «Τώρα θα αποζημιώνονται και οι κρέμες, πάρα πολύ καλά, πολλά συγχαρητήρια στην κυβέρνηση που θα δώσει και τις κρέμες»!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου