Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

Ο Σπίρτζης βαθύ ΠΑΣΟΚ προειδοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ μην γίνει ΠΑΣΟΚ



Η γελοιότητα των τελειωμένων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ πρώην ΠΑΣΟΚ, δηλαδή των αρκεί να επιβιώσουμε πολιτικά μέσα σε όσους δεν έχουν ηθική και μας μαζεύουν, δεν έχει τέλος και αυτό δείχνει περίτρανα ο Σπίρτζης με κατάπτυστες δηλώσεις που τον χαρακτηρίζουν.

Ο Σπίρτζης βγήκε στο twitter και δήλωσε χωρίς κανένα ίχνος ηθικής και συναίσθησης των όσων λέει : "Έχουμε χρέος να μην αφήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ να πασοκοποιηθεί, δηλαδή να στραφεί σε νεοφιλελεύθερες πολιτικές, να αλλοτριωθεί από την διαχείριση της εξουσίας, να χάσει τον ριζοσπαστικό του χαρακτήρα".




Αυτά τα είπε ο Σπίρτζης πρώτο νούμερο στο ΠΑΣΟΚ και σήμερα πρώτο νούμερο στον ΣΥΡΙΖΑ φοβούμενος ότι έτσι και διαλύσει και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έχει που να πάει.

Σπίρτζης : Από τα μαθητικά του χρόνια εντάχθηκε στο ΠΑΣΟΚ. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του, ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δράση και διατέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φοιτητών της Πολυτεχνικής Σχολής Ξάνθης με την νεολαία του ΠΑΣΟΚ. Το 2007 στήριξε αποφασιστικά τον Γιώργο Παπανδρέου στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, ενάντια στον Ευάγγελο Βενιζέλο.[4] Στα χρόνια του Μνημονίου, ίδρυσε την ΡΑΣΚ (Ριζοσπαστική Αριστερή Σοσιαλιστική Κίνηση). Η ΡΑΣΚ αποτελείτο από μέλη και στελέχη του κοινωνικού και συνδικαλιστικού ΠΑΣΟΚ τα οποία είχαν στηρίξει τον Γιώργο Παπανδρέου. Υπήρξε συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ στους μηχανικούς και γραμματέας οργανωτικού του ΠΑΣΟΚ.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου