Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019

Η απάντηση της Ντόρας στον ΣΥΡΙΖΑ Χανίων



Στην αντεπίθεση πέρασε η  Ντόρα Μπακογιάννη, απαντώντας σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων αναφορικά με δηλώσεις που είχαν προηγηθεί εκ μέρους της κ. Μπακογιάννη, για το κτίριο των Ιταλικών Στρατώνων και των παλαιών δικαστικών φυλακών, σε συνάντηση με εκπροσώπους του δικηγορικού συλλόγου Χανίων, 

Η βουλευτής Χανίων Ντόρα Μπακογιάννη απαντώντας στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων τόνισε:

«Αντιλαμβάνομαι την ενόχληση του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, μέσα σε ένα μήνα από την ημέρα που έγινε κυβέρνηση, ανταποκρίθηκε στο χρόνιο αίτημα του δικηγορικού συλλόγου Χανίων για αξιοποίηση των παλαιών δικαστικών φυλακών Χανίων ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των δικαστηρίων.

Ως προς τους καμένους εδώ και ένα χρόνο Ιταλικούς στρατώνες, αυτό το οποίο είπα  είναι ότι ήταν μία περίεργη φωτιά (ως γνωστό η Πυροσβεστική θεώρησε ότι η φωτιά είχε ανάψει από κάποιους ανθρώπους που είχαν μπει στο κτίριο). Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάποια άλλη πληροφορία ή γνώση, δεν έχει παρά να την καταθέσει. 
Ως προς τις πιστώσεις αυτό που υπογράμμισα, είναι ότι πρέπει να βεβαιωθούμε ότι ένα χρόνο μετά, αυτή η πίστωση υπάρχει, διότι ως γνωστό κατά τη διάρκεια ενός έτους υπάρχει η πιθανότητα μια πίστωση να έχει μεταφερθεί και να έχει χρησιμοποιηθεί για άλλο σκοπό. Το βέβαιο είναι ότι για ένα ολόκληρο χρόνο δεν έχει εκταμιευθεί ούτε ένα ευρώ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων αργά ή γρήγορα θα συνειδητοποιήσει ότι η κυβέρνηση της ΝΔ  είναι αποφασισμένη να δουλέψει γρήγορα και αποτελεσματικά και η ανταπόκρισή της στα χρόνια προβλήματα των Χανίων θα είναι άμεση».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου