Τρίτη 6 Αυγούστου 2019

Ντυμένος Δόν Κορλεόνε ο Τσίπρας εμφανίστηκε προκλητικός και αλλαζόνας



Δεν θα αναλωθούμε στα όσα ασόβαρα είπε γιατί δεν θέλουμε να σας εκνευρίσουμε. Ο άνθρωπος αυτός δεν νιώθει και δεν έχει καταλάβει ότι τον έστειλε ο κόσμος στην αντιπολίτευση αν και έπρεπε ακόμα παρά πέρα και εμφανίζεται χωρίς ίχνος μεταμέλειας.

Ο Τσίπρας δεν διαθέτει κανένα προτέρημα για να είναι ούτε αρχηγός της αντιπολίτευσης και αυτό η κεντροαριστερά πρέπει να το καταλάβει καλά.

Παρακολουθώντας την ομιλία του ανεκδιήγητου χθες στη Βουλή διαπίστωσα ότι το τερμάτισε εντελώς για να αποφύγει τις εσωκομματικές σοβαρές συζητήσεις της ήττας γιατί απλά δεν έχει καμία σοβαρότητα ρίχνει και ως αντιπολίτευση τις «ευθύνες» στα ΜΜΕ.

Αμετανόητος, αλαζόνας και προκλητικός κάνει φθηνή αντιπολίτευση κατηγορώντας τα ΜΜΕ ότι τον έριξαν.

Ποιός; 

Αυτός που καθεστωτικά έκανε κάθε προσπάθεια ελέγχου των μέσων ενημέρωσης και να φιμώσει κανάλια και δημοσιογράφους.

Αυτός που δεν δίστασε να κλείσει εφημερίδες και ηλεκτρονικά sites και να βάλει δικούς τους να τα ελέγχουν και να δίνουν την καθεστωτική γραμμή.

Αυτός που έστησε διαγωνισμούς με επιχειρηματίες από πίσω για να ελέγξει κανάλια.

Μετέτρεψε την Ελλάδα σε χώρα ανυπόληπτη στα μάτια όλης της γης και τώρα κουνάει το δάκτυλο κατηγορώντας χωρίς να έχει ίχνος φιλότιμου, αλλά δεν φταίει αυτός όσοι τον παρακολουθούν από τον κόμμα φταίνε που δεν τον στέλνουν σπίτι του.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου