Κυριακή 4 Αυγούστου 2019

Κυριάκος Μητσοτάκης!! Με την σοβαρότητα που κυβερνά τα έχουν χαμένα στον ΣΥΡΙΖΑ


Όλα θα κριθούν εκ του αποτελέσματος, προφανώς και είναι πολύ νωρίς για τα όποια συμπεράσματα, αλλά η σοβαρότητα με την οποία προχωράει η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός δίνουν ελπίδες στους Έλληνες.

Τους το λέγαμε και δεν το πίστευαν, δεν πίστευαν στον Κυριάκο αυτό που βλέπαμε εμείς σε αυτόν και τώρα μας κοιτάνε και αναρωτιούνται!! Λές!!! Δεν λέω πλέον βλέπεις και κρίνεις είναι η απάντηση.

Σε 28 ημέρες η κυβέρνηση φτιάχνει το κράτος που δεν υπήρχε, κυβερνάει με σοβαρότητα, διορθώνει αδικίες των Συριζαίων προκαλώντας αμηχανία στην αντιπολίτευση που καταλαβαίνει πόσο ανίκανη ήταν να κυβερνήσει την Ελλάδα

Η θετική ανταπόκριση στην πλειοψηφία της κοινωνίας για τα όσα κάνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, και για τα όσα ακούει ότι θα γίνουν και γίνονται από τον πρωθυπουργό, αναπτερώνει το ηθικό των Ελλήνων και ειδικά των επιχειρήσεων και των επενδυτών.

Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός έχει πει ότι η κυβέρνηση του δεν έχει ούτε ένα 24ωρο περίοδο χάριτος, και γιαυτό ο Μητσοτάκης θέλει να διαμορφωθεί ένα επιτελικό κέντρο γύρω από το πρωθυπουργικό γραφείο, τους υπουργούς Επικρατείας και τις γραμματείες που αναφέρονται στον πρωθυπουργικό.

Από την άμεση επίλυση της μείωσης του ΕΝΦΙΑ , την μείωση της φορολογίας, το ζήτημα της καταπολέμησης της ανομίας, την κατάργηση του ασύλου και τον ερχομό της μόνιμης 13ης σύνταξης δείχνει αυτή η κυβέρνηση ότι η σοβαρότητα επέστρεψε στην Ελλάδα.

Η επίσπευση παράλληλα των προσλήψεων στο δημόσιο τομέα, αντί για τις απολύσεις που είχε κάνει σημαία η αθλιότητα της ανίκανης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, δείχνει ότι η αντιπολίτευση δεν μπορεί, ούτε έχει την δύναμη να κάνει αντιπολίτευση γιατί απλά δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την σοβαρότητα την αριστεία και την ικανότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη.


Κώστας Βουκελάτος


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου