Σάββατο 10 Αυγούστου 2019

Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Σπιλώνετε ανθρώπους και στη συνέχεια εξαφανίζεστε, χωρίς να ζητάτε συγγνώμη



Τα άκουσε από τον Πρωθυπουργό για την άθλια συμπεριφορά να σπιλώνει ανθρώπους και υπολήψεις ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Μητσοτάκη κάλεσε τον Τσίπρα να βρει το θάρρος και να ζητήσει "συγγνώμη" από τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, μετά τη δικαίωσή του στην υπόθεση Novartis κάτι φυσικά που η ακροαριστερές του καταβολές δεν του το επιτρέπουν και κρύβεται πίσω από την βουλευτική ασυλία.

"Θα ξεκινήσω με την επισήμανση ότι την προσωπική ιστορία του κ. Πικραμμένου και το πώς βρέθηκε το 1991 στο γραφείο του πρωθυπουργού τη γνωρίζετε καλά. Πήρατε την απάντηση που σας άξιζε (από τον κ. Πικραμμένο). Σπιλώνετε ανθρώπους και στη συνέχεια εξαφανίζεστε, χωρίς να ζητάτε συγγνώμη. Τον κ. Πικραμμένο τον σπιλώσατε από αυτό εδώ το βήμα. Τα Μέσα που υποτίθεται ότι σας πολεμούσαν τον…κρέμασαν στα μανταλάκια. Τώρα που δικαιώθηκε έχετε το θάρρος να ζητήσετε "συγγνώμη", αντί να κάθεστε να χασκογελάτε; Και το ίδιο ισχύει και για τους υπόλοιπους τους κατά τα άλλα μεγαλύτερου σκανδάλου, όπως έλεγε ο αναπληρωτής υπουργός σας.

Όσο αφορά την κριτική του Αλέξη Τσίπρα στον διοικητή της ΕΥΠ "Και πάλι μιλήσατε με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για έναν άνθρωπο που δε γνωρίζετε. Εμείς, επί δική σας κυβέρνησης, αφήσαμε την ΕΥΠ έξω από κάθε κριτική. Εσείς δεν το κάνετε. Δε θα μπω στη λογική να συγκρίνουμε βιογραφικά. Αλλά, σας ρωτώ κάτι κ. Τσίπρα. Ο κ. Ρουμπάτης που είχε τα εξαιρετικά στοιχεία είχε πετύχει την αναγνώριση της ισοτιμίας του από τον ΔΟΑΤΑΠ, όταν του αναθέσατε τα καθήκοντά του;", είπε ο πρωθυπουργός. 

"Επικαλείστε το νόμο περί ευθύνης υπουργών κ. Τσίπρα και κάθεστε δίπλα στον κ. Πολάκη. Πόσο υποκριτικό είναι αυτό; Εμείς στην υπόθεση Novartis έχουμε κάνει λόγο για πολιτική σκευωρία", τόνισε ο κ. Μητσοτάκης. 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου