Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019

Ανεξήγητο το ακατοίκητο μυαλό τους! Τσιρώνης :Καλύτερα ένα αδίκημα πλημμέλημα με άμεση φυλάκιση παρά κακούργημαΔεν είναι ο μόνος, στον ΣΥΡΙΖΑ διαγωνίζονται για το ποιος θα πει την μεγαλύτερη βλακεία.

Τι έχει μέσα το κεφάλι τους; Γιατί μυαλό δεν έχει!!!

«Θα προτιμούσα ένα αδίκημα να είναι βαρύ πλημμέλημα που να τρως την καμπάνα σε 1 με 1,5 χρόνο από τη στιγμή που το κανείς και να πηγαίνεις άμεσα φυλακή, παρά να είναι κακούργημα και να περνάνε 10 χρόνια…»

«Πάρα πολλά κακουργήματα δικάζονταν καταδικάζονταν και πότε δεν εκτίετο η ποινή» δήλωσε στον ΣΚΑΪ και μας άφησε άφωνους για το μέχρι που μπορεί να φτάσει η βλακεία ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Τσιρώνης υπεραμυνόμενος τον νέο ποινικό κώδικα με τη λογική που τον είχε ετοιμάσει η προηγούμενη κυβέρνηση, δηλαδή τη μετατροπή κακουργημάτων σε πλημμελήματα.

«Θα προτιμούσα ένα αδίκημα να είναι βαρύ πλημμέλημα, που να τρως την καμπάνα σε 1 με 1,5 χρόνο από τη στιγμή που το κανείς και να πηγαίνεις άμεσα φυλακή, παρά να είναι κακούργημα και να περνάνε 10 χρόνια…» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Σύμφωνα με τον κ. Τσιρώνη,  «ένα πλημμέλημα που δικάζεται και πάει φυλακή, πάει φυλακή όμως, είναι πολύ καλύτερο από ένα κακούργημα που περνάνε 10 χρόνια κι ο άλλος είναι έξω». Είπε και το κορυφαίο που δείχνει το πόσο επικίνδυνος είναι να μιλάει : «Ο κ. Φλώρος είναι έξω επειδή το είπε δικαστής όχι λόγω του νέου ποινικού κώδικα» επέμεινε δε ο βουλευτής. «Οι δικαστές οι οποίοι κακοδικούν δεν πρέπει να προστατεύονται» ανέφερε.  
Αντιδράσεις:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου