Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Αθλιότητα ΣΥΡΙΖΑ για να προστατέψουν τον Τσίπρα να μην εκλεγεί απο την Βάση


Πανικός στον ΣΥΡΙΖΑ θεωρώντας χαμένη υπόθεση την εκλογή του Τσίπρα απο την βάση, και για να θολώσουν τα νερά τα βάζουν με την Νέα Δημοκρατία αλλά πήραν την απάντηση τους.

Παρεμβαίνοντας παράνομα χωρίς ίχνος ηθικής στα εσωκομματικά άλλης παράταξης ο ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να θολώσει τα νερά για να μην χάσει την καρέκλα ο Τσίπρας και χάσουν τις θέσεις τα ακροαριστερά που τον ακολουθούν.

Η απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, να απορριφθούν ως αποπροσανατολιστικά τα σενάρια για ανοιχτή εκλογή προέδρου από τη βάση έδειξε τον πανικό των συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα.

«Ο κ. Μητσοτάκης καλό είναι να μη μας θυμίζει τον τρόπο εκλογής του γιατί για να γίνει αρχηγός της Ν.Δ. χρειάστηκε να συνωμοτήσει με τον κ. Σαμαρά ώστε να οδηγήσει την πρώτη ψηφοφορία σε φιάσκο και να αποτρέψει την βέβαιη τότε εκλογή του κ. Μεϊμαράκη», απαντάει η Κουμουνδούρου στη Νέα Δημοκρατία, η οποία χθες σχολίασε ότι ο Αλέξης Τσίπρας «προτιμά να παραμένει κολλημένος “με τους λίγους” στην καρέκλα, παρά να εκτεθεί στην “κρίση των πολλών”».

Μάλιστα η Κουμουνδούρου έγινε περισσότερο προκλητική και υπογραμμίζει: «Επίσης, αν ποτέ καταφέρει να πετύχει έστω κατ' ελάχιστο την αναγνώριση και την αποδοχή που έχει ο Αλέξης Τσίπρας ως ηγέτης, τόσο στο κόμμα του όσο και διεθνώς, τότε να μας κάνει υποδείξεις. Ας μην ξεχάσει σήμερα που θα συναντήσει την Α. Μέρκελ που έχει εκλεγεί και επανεκλεγεί από το Συνέδριο του κόμματός της, να της πει ότι είναι κολλημένη στην καρέκλα και αρνείται την κρίση των πολλών».

Η απάντηση της Ν.Δ.

«Τόσο μεγάλο είναι το διεθνές κύρος του κ. Τσίπρα, ώστε περιλαμβάνεται σε όλες τις λίστες λαϊκισμού ενώ αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής αποτυχημένης διαπραγμάτευσης. Όσο για το κύρος στο εσωτερικό, καταγράφηκε στις 7 Ιουλίου. Εκεί που είναι πραγματικά αξεπέραστος είναι στο ψέμα και στις θεωρίες συνωμοσίας».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου