Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

Πληρώνουμε την ανικανότητα ΣΥΡΙΖΑ! Αυξήσεις στο ρεύμα από 1η Σεπτεμβρίου



Πληρώνουμε την ανευθυνότητα του ΣΥΡΙΖΑ και την κατασπατάληση δημόσιου χρήματος.

Από την 1η Σεπτεμβρίου θα αρχίσουν να τρέχουν οι αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ, που αποτελούν το ένα από τα 10 μέτρα που θα εφαρμόσει η νέα διοίκηση τη «διάσωση» της Επιχείρησης. Καταργείται και η έκπτωση συνέπειας 10%.

Η οικονομική κατάσταση της ΔΕΗ επιδεινώνεται δραματικά, με αποτέλεσμα το ταμειακό έλλειμμά της να έχει ξεπεράσει τα 750 εκατ. ευρώ και να πλησιάζει τα 800 με 900 εκατ. ευρώ.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο Γιώργος Στάσσης μιλώντας στους δημοσιογράφους, λίγα λεπτά μετά την εκλογή του από τους μετόχους της εταιρείας στη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου.

«Το ταμειακό έλλειμμα αυξάνεται δραματικά όσο περνάει ο χρόνος» είπε χαρακτηριστικά κι εξήγησε: «Έχει ξεπεράσει τα 750 εκατ. ευρώ». Όταν ρωτήθηκε για το αν έχει φτάσει στα επίπεδα των 800-900 εκατ. ευρώ, απάντησε θετικά.

Η διοίκηση της εταιρείας εξετάζει τη λήψη άμεσων μέτρων «για να περάσει τον κάβο», όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Στάσσης. Αυτά θα πρέπει να έχουν αποφασιστεί μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τον ίδιο, ώστε ο ορκωτός λογιστής να μην προχωρήσει σε παρατηρήσεις στην έκθεση που πρόκειται να συντάξει και θα συνοδεύει τα εξαμηνιαία οικονομικά αποτελέσματα της Επιχείρησης, τα οποία και θα ανακοινωθούν στις 24 Σεπτεμβρίου.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου