Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

Είναι απίστευτο το ποιους μαζεύουν κόμματα! Κριθαρίδης: Φυσικά και είναι χρήσιμοι οι αναρχικοί στην κοινωνία



Είναι απορίας άξιο εάν περνάνε από κάποια νοητική αξιολόγηση όσοι ασχολούνται με κόμματα στην πρώτη γραμμή και όσοι μπαίνουν στα ψηφοδέλτια ενός κόμματος.

Το είδαμε με τα μικρά παρακμιακά κόμματα, το είδαμε και με τον Σύριζα σε έκταση και συνεχίζουμε να το ζούμε με τα νέα κόμματα που μπήκαν στην βουλή.

Νέο νούμερο στην πολιτική σκηνή ο Μιχάλης Κριθαρίδης εκπροσώπου Τύπου του Μέρα25 που είπε προκαλώντας φοιτητές, εκπαιδευτικούς και κοινωνία : «Οι αναρχικοί είναι χρήσιμοι, γιατί μέσα στο πανεπιστήμιο υπάρχουν ιδεολογικές ζυμώσεις»

Αυτό είπε το νέο πολιτικό νούμερο Μιχάλης Κριθαρίδης στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra : «Φυσικά και είναι χρήσιμοι και οι αναρχικοί στην κοινωνία. Οι αναρχικοί είναι χρήσιμοι, γιατί μέσα στο πανεπιστήμιο υπάρχουν ιδεολογικές ζυμώσεις»

Μάλιστα αυτός ο επικίνδυνος είχε το θράσος να επιτεθεί στους εκπροσώπους της Νέας Δημοκρατίας και του Κινήματος Αλλαγής που συμμετείχαν στο τηλεοπτικό πάνελ και διαφώνησαν με την άποψή του..

Για να εξηγήσει την πρόκληση του είπε τα παρακάτω για να τα κάνει χειρότερα και για να δείξει πόσο επικίνδυνος, ανεύθυνος και ακατάλληλος να μιλάει είναι : «Η θέση του Μέρα25 είναι ότι το πανεπιστημιακό άσυλο ανήκει σε όλο το λαό. Ο λαός μαζί με το φοιτητικό κίνημα πρέπει να το προστατέψουν από τα κοράκια της Νέας Δημοκρατίας και του Κινήματος Αλλαγής. Εμείς καλούμε τους φοιτητές να βγουν στους δρόμους. Οι αναρχικοί είναι χρήσιμοι για την κοινωνία»

Το αφήνουμε στον κρίση σας :




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου