Σάββατο, 27 Ιουλίου 2019

Συνεχίζει να μας προσφέρει γέλιο το νούμερο του τσίρκου ΝοτοπούλουΟ Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ο μπαμπάς μας να μας μαλώνει!!! YES DADY!! NO DADY!!!!

Κλάψαμε πολύ από τα όσα είπε η Νοτοπούλου που εξομολογείται ότι έκλαψε και αυτή πολύ για τις επιθέσεις που δέχτηκε το προηγούμενο διάστημα, ενώ μιλά και για τις σχέσεις που έχει με τον Αλέξη Τσίπρα. 

Η Νοτοπούλου μιλώντας στην Espresso νομίζει ότι την κανιβάλισαν επειδή είναι γυναίκα και όχι για τα όσα λέει και κάνει ως γνήσια συριζαία: «Έχω προϋπηρεσία στο Bullying. Με κανιβάλισαν κανονικά επειδή είμαι γυναίκα. Έπεσα, σηκώθηκα, μερικές φορές σκοντάφτω ξανά, αλλά κάνω τη δουλειά μου, κοιτάζω τη ζωή μου. Δεν μπορώ να παραδοθώ στις παθογένειες της κοινωνίας μας και στις νευρώσεις καθενός που κρύβεται πίσω από ένα πληκτρολόγιο και χυδαιολογεί. Δυστυχώς, αυτό που έχω ζήσει δεν είναι ατομικό θέμα, αλλά συλλογικό. Αφορά πολλές γυναίκες από διάφορα πολιτικά σχήματα»

Την ρώτησαν στην Espresso : Σε λύγισαν ποτέ όλα αυτά τα περίεργα σχόλια διαφόρων; Έκλαψες για κάτι τέτοιο;

Και είπε: Έκλαψα και μάλιστα πολύ. Ήταν άδικο για εμένα και για τους ανθρώπους μου. Είναι ωμή βία να δολοφονούν τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου επειδή είναι γυναίκα, νέα και ασχολείται με τα κοινά. Όσο με στεναχώρησαν τόσο πείσμωνα όμως. Δουλειά σκληρή και χαμηλοί τόνοι είναι η απάντησή μου. Και επαναλαμβάνω, είναι μεγάλη τιμή για μένα που χιλιάδες συμπολίτες μου με εμπιστεύτηκαν να τους εκπροσωπήσω στο ελληνικό Κοινοβούλιο και στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης.

Για την σχέση της με τον Αλέξη Τσίπρα, είπε ότι γνωρίστηκαν όταν έγινε πρόεδρος του κόμματος. 

Στην ερώτηση εάν στη μέχρι τώρα πορεία της την έχει «μαλώσει» ο Αλέξης Τσίπρας, η Κατερίνα Νοτοποούλου, απάντησε ότι «δεν είναι ο μπαμπάς μας για να μας μαλώνει. Πολιτικές συζητήσεις και ζητήματα λύνονται και ενίοτε οι απόψεις διίστανται»


Αντιδράσεις:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου