Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

Η καλύτερη επιλογή για το υπουργείο προστασίας του Πολίτη!! Άρχισαν να κρύβονται στα Εξάρχεια



Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, Λευτέρης Οικονόμου!!

Δεν θα μπορούσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης να κάνει καλύτερη επιλογή για την ασφάλεια του πολίτη και την βελτίωση της καθημερινότητας.

Ο Πρωθυπουργός επέλεξε για το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη,  έναν πολιτικό που γνωρίζει όσο κανείς άλλος τα συγκεκριμένα ζητήματα. Ο ίδιος πιστώνεται την εξάρθρωση της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν, του Επαναστατικού Αγώνα και του ΕΛΑ.

Είναι θέμα χρόνου να τερματίσει το μπάχαλο από τους συντρόφους κακοποιούς του ΣΥΡΙΖΑ, το έγκλημα στα Πανεπιστήμια και τους δρόμους, και η αντιμετώπιση του Ρουβίκωνα.

Τον Χρυσοχοϊδη, τον σέβονται στην αστυνομία όσα χρόνια και εάν έχουν περάσει, και τα αποτελέσματα θα είναι σίγουρα με πρώτο "στόχο" την ανομία στα Εξάρχεια.

Ο υφυπουργός, Λευτέρης Οικονόμου που αναλαμβάνει αρμόδιος για θέματα αντεγκληματικής Πολιτικής και σωφρονιστικού συστήματος. Είναι Αντιστράτηγος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας. Κατά την περίοδο της Αρχηγίας του (2009-2011), εξαρθρώθηκε η τρομοκρατική οργάνωση Επαναστατικός Αγώνας, δημιουργήθηκε η Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος και αναβαθμίστηκε η Άμεση Δράση με την ίδρυση των ομάδων ΔΙΑΣ.

Οι δύο υπουργοί είναι ένα δίδυμο που θα εμπιστευτούν τόσο οι στρατηγοί της ΕΛΑΣ όσο και οι χαμηλόβαθμοι και φέρει άμεσα αποτελέσματα στην πάταξη της εγκληματικότητας.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου