Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

Κούρδοι επιτέθηκαν σε αστυνομικούς με κλωτσιές και καδρόνια στο κέντρο της Αθήνας - Τρείς τραυματίες



Επίθεση με καδρόνια, γροθιές και κλωτσιές πραγματοποίησαν πέντε Κούρδοι στην στη συμβολή των οδών Καραολή Δημητρίου και Βασιλίσσης Σοφίας, κοντά στην πρεσβεία της Γερμανίας.

Τα έξι άτομα επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να φτάσουν στην πρεσβεία. Κατά την διάρκεια της επίθεσης τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί, που φέρουν εκδορές και οιδήματα σύμφωνα με γνωμάτευση των γιατρών του 401 στρατιωτικού νοσοκομείου. Η επίθεση σημειώθηκε στις 18: 30 ώρα το απόγευμα της Παρασκευής.

Οι πέντε Κούρδοι αρνήθηκαν την προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία δακτυλοσκόπησής τους. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της σωματικής βλάβης, απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία, αντίστασης, εξύβρισης, διατάραξης κοινής ειρήνης, παράβαση του νόμου περί όπλων και άρνηση υποβολής σε δακτυλοσκόπηση.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, όπου τους ορίστηκε τακτική δικάσιμος και ο περιοριστικός όρος της υποχρέωσης εμφάνισης τους σε Αστυνομικό Τμήμα κάθε δυο ημέρες.


Πηγή


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου