Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

Μας έλειψε και είπε να αρχίσει να ξεφτιλίζεται ο Παπαχριστόπουλος κάνοντας τον ευαίσθητο στους πρόσφυγες



Ήταν θέμα χρόνου να αρχίσει να ξεφτιλίζεται ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ και νυν του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Παπαχριστόπουλος και αυτή την φορά διάλεξε να ξεφτιλιστεί κάνοντας τον ευαίσθητο στους πρόσφυγες.

Την επίθεση του Θανάση Παπαχριστόπουλου στην κυβέρνηση για το θέμα της έκδοσης ΑΜΚΑ σε πρόσφυγες, δεν την άφησε ασχολίαστη ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος που είπε να τον ξεφτιλίσει νωρίς, νωρίς ώστε να μην ξανά μιλήσει χωρίς να είναι διαβασμένος.. 

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Μπογδάνος, απαντά στον κ. Παπαχριστόπουλο, παρουσιάζοντας το ΦΕΚ με το οποίο εξασφαλίζεται η δωρεάν περίθαλψη στους πρόσφυγες. 

Στην ανάρτηση ο κ. Μπογδάνος αναφέρει: 

«Επειδή αναφέρθηκε ξανά προ ολίγου στο θέμα από βήματος και προσωπικά προς τον πρωθυπουργό ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, κος Παπαχριστόπουλος. 

Το παρακάτω ΦΕΚ εξασφαλίζει τη δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη προσφύγων και μεταναστών με την έκδοση ΚΥΠΑ (κάρτας υγειονομικής περίθαλψης αλλοδαπού) - ακριβώς προβλεπόμενη για τα πρόσωπα που αδυνατούν να προσκομίσουν τα αναγκαία δικαιολογητικά για έκδοση ΑΜΚΑ. 

Συνεπώς, δεν τίθεται θέμα μη δωρεάν περίθαλψης και φαρμακευτικής παροχής. Δυστυχώς, ο λαϊκισμός και η σπέκουλα επί του θέματος λαμβάνουν διαστάσεις συντονισμένης πολιτικής εκστρατείας ψέυδους και συκοφάντησης».

Κωνσταντίνος Μπογδάνος / Konstantinos Bogdanos
τη Δευτέρα
Επειδή αναφέρθηκε ξανά προ ολίγου στο θέμα από βήματος και προσωπικά προς τον πρωθυπουργό ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, κος Παπαχριστόπουλος.
Το παραπάτω ΦΕΚ εξασφαλίζει τη δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη προσφύγων και μεταναστών με την έκδοση ΚΥΠΑ (κάρτας υγειονομικής περίθαλψης αλλοδαπού) - ακριβώς προβλεπόμενη για τα πρόσωπα που αδυνατούν να προσκομίσουν τα αναγκαία δικαιολογητικά για έκδοση ΑΜΚΑ.
Συνεπώς, δεν τίθεται θέμα μη δωρεάν περίθαλψης και φαρμακευτικής παροχής.
...Δείτε περισσότερα
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου