Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Παπακώστα πάτωσες έμεινες στα αζήτητα, απέτυχες, κάνεις και αντιπολίευση στο Μητσοτάκη;



Ούτε 4 ημέρες δεν έχουν περάσει από την ημέρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης κέρδισε τις εκλογές και η Παπακώστα αντί να κατεβάσει το κεφάλι για το κάζο που έχει πάθει γενικότερα έχει και θράσος να κάνει αντιπολίτευση.

Η τοποθέτηση σοβαρής ηγεσίας στο υπουργείο προστασίας του πολίτη που στελεχώθηκε με Χρυσοχοϊδη και Οικονόμου την πείραξε, γιατί το δίδυμο Γεροβασίλη - Παπακώστα μόνο σοβαρότητα και ασφάλεια δεν ενέπνεε.

Με θράσος και ενώ δεν έχει περάσει ούτε εβδομάδα από την ανάληψη των καθηκόντων της νέας κυβέρνησης είπε να εμφανιστεί και να ξεφτιλιστεί η Κατερίνα Παπακώστα κάνοντας αντιπολίτευση.

Είπε για να γελάει ο κόσμος : «Ο σημερινός Πρωθυπουργός είπε ότι φαινόμενα ανομίας δεν θα υπάρξουν με δική του κυβέρνηση...»

«Πρiν από λίγο άγνωστοι επιτέθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως και τραυμάτισαν δύο αστυνομικούς. Ο σημερινός Πρωθυπουργός είπε ότι φαινόμενα ανομίας δεν θα υπάρξουν με δική του κυβέρνηση... στην κρίση κάθε λογικού και νοήμονα πολίτη...», έγραψε στο Twitter η αποτυχημένη πρώην υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα. 

Την αφήνουμε στην κρίση σας!!!

Πρίν από λίγο άγνωστοι επιτέθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως και τραυμάτισαν δύο αστυνομικούς. Ο σημερινός Πρωθυπουργός είπε ότι φαινόμενα ανομίας δεν θα υπάρξουν με δική του κυβέρνηση... στην κρίση κάθε λογικού και νοήμονα πολίτη...


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου