Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Ο ανήθικος πλάτη στον ανήθικο! Τσίπρας καλύπτει πάλι Πολάκη


Ο ανήθικος Τσίπρας θα υπερασπιστεί τον ανήθικο Πολάκη γιατί απλά ταιριάζουν σε όλα και είναι η εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ και οι δύο.

Κατά πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διαδικασία στο Κοινοβούλιο θα υψώσει φωνή για να υπερασπιστεί τον Νεάντερταλ. Η αθλιότητα του Τσίπρα να καλύψει πλήρως «πολακισμό» που εκφράζει τον ίδιο και το κόμμα του και αυτό δείχνει την αλαζονεία, την αθλιότητα όλων μέσα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Με λίγα λόγια ο Αλέξης Τσίπρας θα υπερασπιστεί έναν πολιτικό του χειρίστου είδους που ευτελίζει τον πολιτικό διάλογο, προβαίνει σε έκνομες πράξεις και συκοφαντεί χωρίς στοιχεία τους αντιπάλους του.

Και μην ξεχνάμε την αθλιότητα του ποινικού κώδικα που για να γλιτώσει από την δικαιοσύνη ο Πολάκης έκαναν το κακούργημα της παραβίασης του απορρήτου της τηλεφωνικής επικοινωνίας πλημμέλημα από 1 Ιουλίου 2019

Εφόσον η Ολομέλεια ψηφίσει άρση της ασυλίας του Παύλου Πολάκη, θα κληθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος θα κρίνει εάν θα ασκήσει ποινική δίωξη και θα καταστήσει κατηγορούμενο τον τέως υπουργό Υγείας ή αν θα βάλει την υπόθεση στο αρχείο.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου