Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

Συνελήφθη ο δολοφόνος της Αμερικανίδας βιολόγου



Ένας άνδρας συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας ως δράστης της στυγερής δολοφονίας της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου, Suzanne Eaton, που είχε εντοπιστεί νεκρή, πέντε ημέρες μετά την εξαφάνισή της, μέσα σε σπηλιά, στο Μάλεμε Χανίων.

Πρόκειται για έναν νεαρό αγρότη, 27 ετών, πατέρα δύο παιδιών από το Μάλεμε που μένει σε περιοχή της Κισάμου και ο οποίος ομολόγησε την ειδεχθή πράξη του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο δολοφόνος αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα, ομολόγησε προφορικά ότι εκείνος διέπραξε το στυγερό έγκλημα και του ζητήθηκε να περιγράψει τη στιγμή της δολοφονίας.

Ο φερόμενος ως δολοφόνος δουλεύει ως αγρότης και ιδιωτικός υπάλληλος, ανέφερε ότι μόλις είδε την Αμερικανίδα βιολόγο να κάνει τζόκινγκ, τη χτύπησε με το αυτοκίνητό του. Στη συνέχεια, την έβαλε αναίσθητη στο αγροτικό του και την πήγε στην τοποθεσία όπου εντοπίστηκε αργότερα η άτυχη γυναίκα. Εκεί τη δολοφόνησε, κλείνοντάς της το στόμα και τη μύτη.

Σε ερώτηση των αστυνομικών αν την κακοποίησε σεξουαλικά, εκείνος αρνήθηκε. Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες ενώ δεν αποκλείεται να γίνει και αναπαράσταση της δολοφονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει συλληφθεί και αλλοδαπός, ο οποίος φέρεται να βοήθησε τον 27χρονο δράστη στη μεταφορά του άψυχου σώματος της Suzanne...


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου