Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

Εάν ήταν αυστηροί οι νόμοι και όχι ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έκαναν οι μπράβοι ότι ήθελαν απροκάλυπτα κτυπώντας αστυνομικούς



Εχθές παρακολουθήσαμε τον ξυλοδαρμό αστυνομικού από μπράβους στα Λαδάδικα Θεσσαλονίκης. 

Στο βίντεο φαίνονται οι μπράβοι να κτυπούν ανελέητα με δολοφονικές κλωτσιές ένα ένστολο αστυνομικό χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι. Κανένας δεν είχε καλυμμένα τα πρόσωπα του και ακόμα δεν έχουμε ενημερωθεί εάν έχει συλληφθεί κάποιος από τους μπράβους και πόσοι βρίσκονται στα χέρια της αστυνομίας.

Ο αστυνομικός... σώθηκε από την παρέμβαση ατόμων, που βγήκαν από ένα στριπτιτζάδικο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του bloko.gr.

Καλό θα ήταν η αστυνομία να έχει συλλάβει τους δράστες της επίθεσης και να έχει δώσει και φωτογραφίες τους στην δημοσιότητα μήπως ενέχονται και σε άλλες εγκληματικές ενέργειες γιατί από τον τρόπο που έδρασαν μόνο σκληροί επικίνδυνοι για την δημόσια ασφάλεια κακοποιοί μπορεί να είναι.


Ένα άλλο περιστατικό με επικίνδυνους μπράβους στην Καλλιθέα που κτύπησαν τον τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη και τον έστειλαν στο νοσοκομείο δείχνει την κατάσταση ανομίας που υπάρχει επειδή απλά δεν υπάρχει αυστηρό νομοθετικό πλαίσιο και όλοι οι κακοποιοί προστατεύονται από τους νόμους ΣΥΡΙΖΑ.

Η Νέα Δημοκρατία υποσχέθηκε ότι θα αλλάξει και θα αυστηροποιήσει τον ποινικό κώδικα απο τις πρώτες ημέρες της κυβέρνησης της!!! Περιμένουμε για το καλό όλων μας να επανέλθει η ασφάλεια στην Ελλάδα.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου