Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Έχει και θράσος ο Πολάκης : Θέλουν να δικαστώ ως ένας οποιοσδήποτε πολίτης



Και ποιος είσαι ρε Πολάκη; Τι έχεις προσφέρει στην χώρα και στο σύστημα υγείας; Τίποτα ρε άνθρωπε και δεν θες κιόλας να σε θεωρούν οποιοσδήποτε πολίτη ΑΙΣΧΟΣ!!

Ο Παύλος Πολάκης μετά το τέλος της συνεδρίασης της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής ζήτησε ουσιαστικά προνομιακή μεταχείριση. Κάποιοι επί κυβέρνηση Τσίπρα του είπαν ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει χωρίς καμία ποινική συνέπεια.

«Δεν θέλουν όπως έκαναν στο παρελθόν για είναι δειλοί, δεν έχουν το πολιτικό θάρρος να στήσουν Προανακριτική Επιτροπή ή ειδικό δικαστήριο, αλλά να πουν ότι αυτή η πολιτική αντιπαράθεση είναι θέμα ύφους και ήθους και πρέπει να δικαστείς σαν ένας οποιοσδήποτε πολίτης που χρησιμοποιεί λάθος εκφράσεις. Αυτό πάνε να κάνουν», είπε με θράσος ο Πολάκης τρέμοντας τα δικαστήρια.

«Δεν δέχτηκαν την πρόταση που έκανα, να συγκροτηθεί ειδική Προανακριτική Επιτροπή, καθώς αυτά για τα οποία κατηγορούμαι τα έκανα όταν ήμουν και επειδή ήμουν υπουργός, δηλαδή, αποκάλυψα και οδήγησα στη Δικαιοσύνη όλη τη συμμορία ΚΕΕΛΠΝΟ, που ένα μέλος της είναι ο κ. Πουλής που με κατηγορεί για συκοφαντική δυσφήμιση. Πιάσαμε τον κλέφτη και μας λέει ότι τον είπαμε κλέφτη. Και αποκάλυψα και τις απευθείας αναθέσεις στη σύζυγο του αρχιτραπεζίτη του κ, Στουρνάρα. Θέλουν να θολώσουν τα νερά» είπε συνεχίζοντας το παραλήρημα.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου