Κυριακή, 14 Ιουλίου 2019

Αυτός ο τύπος νομίζει ότι μπορεί να κυκλοφορεί ανεξέλεγκτος! Επεισόδιο με αστυνομικό είχε ο Γιάνης Βαρουφάκης στο ΠαρίσιΟδήγησε την χώρα στον γκρεμό και ανεξέλεγκτος συνεχίζει να επιβιώνει πολιτικά και να προκαλεί.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης, επικεφαλής πλέον του ΜέΡΑ25 είχε μια αντιπαράθεση χθες, Σάββατο, με αστυνομικό κατά τη διάρκεια ελέγχου που διενεργήθηκε στο αεροδρόμιο Σαρλ ντε Γκωλ του Παρισιού.

Ο Βαρουφάκης δεν συνελήφθη. Ωστόσο, ένας από τους αστυνομικούς που ήταν παρόντες στο περιστατικό δήλωσε ότι επιθυμεί να υποβάλει μήνυση εναντίον του για εξύβριση.

Η αστυνομία συνόρων της Γαλλίας (PAF) πραγματοποιούσε έλεγχο κατά την έξοδο από αεροπλάνο της Aegean Airlines, που είχε αναχωρήσει από το Κάιρο και είχε περάσει από την Αθήνα, στους επιβάτες που δεν είχαν επιβιβαστεί στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα, επεσήμανε πηγή που έχει γνώση του συμβάντος.

«Ένα άτομο έσπρωξε τους αστυνομικούς και κρατήθηκε. Στη συνέχεια εκνευρίστηκε και άρχισε να μιλά άσχημα και να έχει απειλητική συμπεριφορά» είπαν μάρτυρες και αυτός ήταν ποιος άλλος ο Βαρουφάκης.

Βίντεο που αναρτήθηκε στον ιστότοπο της ισπανικής εφημερίδας La Nueva Espagna δείχνει τον κ. Βαρουφάκη να ζητεί από τον αστυνομικό στα αγγλικά να μιλήσει με τον προϊστάμενό του.

Γιατί έσπρωξε ο Βαρουφάκης τον αστυνομικό; Επειδή «ο αστυνομικός έπιανε πολύ χώρο» και μη χειρότερα!!!

Αντιδράσεις:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου