Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

Ρε κανένας αριστερός δεν θέλει την άρση ασύλου! Στο ΚΙΝΑΛ προστατεύουν το έγκλημα από όπου και εάν προέρχεται



Ιδεοληπτικά επικίνδυνα ανθρωπάκια αντιδρούν σε ότι έχει να κάνει με τον νόμο και την τάξη και θα ήθελαν το παρεμπόριο, το εμπόριο ναρκωτικών, τους βιασμούς, την γιάφκα τρομοκρατών και αντιεξουσιαστών μέσα στα πανεπιστήμια σε βάρος των φοιτητών μας.

Μπορεί να μιλάει όποιος ακροαριστερός ηλίθιος και ανεγκέφαλος ιδεοληπτικός θέλει γιατί απλά δεν τον ακούμε αλλά δημοσιογράφοι που τους θεωρούσαμε σοβαρούς δεν πρέπει να λένε ότι θέλουν, γιατί θα τους θεωρούμε πλέον και αυτούς όπως τον Κυρίτση του ΣΥΡΙΖΑ ανεγκέφαλους.

Ο Σταμάτης Μαλέλης κατά τα άλλα σοβαρός άνθρωπος ξεκαθάρισε μέσα σε άλλα που είπε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ότι δεν είναι υπέρ της κατάργησης του Ασύλου προσθέτοντας ότι «δεν μπορεί το κόμμα μου να ταυτίζεται σε τέτοια θέματα με τη ΝΔ».

Σύμφωνα με τον ίδιο ο αγώνας του ΚΙΝΑΛ πρέπει να είναι «μονομέτωπος κατά της ΝΔ» που έδειξε ήδη τα δεξιά αντανακλαστικά της σε θέματα όπως το μεταναστευτικό, τα επιδόματα και το άσυλο.

Το θέμα όμως κ. Μαλέλη δεν είναι η Ν.Δ. να της πάτε κόντρα, ούτε το ΚΙΝΑΛ είναι τα εκατομμύρια πολιτών μας και οι χιλιάδες φοιτητών μας που θέλουν να σπουδάσουν χωρίς να έχουν να κάνουν με συμμορίες εντός των πανεπιστημίων. Αυτό το ότι δεν το καταλαβαίνετε μας ανησυχεί τους πολίτες και λυπούμαστε για το ΚΙΝΑΛ γιατί έχει χαθεί κάθε σοβαρότητα.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου