Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

Ένας Τσίπρας ψεύτης, αμετανόητος με μεγάλο θράσος χωρίς ίχνος ντροπής


Ο Αλέξης Τσίπρας έδειξε εχθές στον ΣΚΑΙ γιατί κάλυπτε πάντα τον Παύλο Πολάκη.

Ο Τσίπρας μας θύμισε και πάλι γιατί τον σιχαινόμαστε και γιατί θα στηθούμε μέσα στο κατακαλόκαιρο να τον μαυρίσουμε την Κυριακή που έρχεται. Είναι πάντως σπάνιο προσόν για κάποιον να σε κάνει να τον λυπάσαι και να τον σιχαίνεται ταυτόχρονα

Συμπεράσματα για την χθεσινή συνεύντεξη :

Ο Τσίπρας ήρθε στην εξουσία υποσχόμενος τσαμπουκά στην Μέρκελ, και φεύγει υποσχόμενος τσαμπουκά στην Κοσιώνη. Το μόνο που μεσολάβησε ήταν φόροι για εμάς και κότερα γι' αυτόν.
Αυτό που έκανε είναι να πετάει μπηχτές για τον γάμο της Κοσιώνη με τον Μπακογιάννη.

και έδειξε ότι δεν είχε μεγάλη διαφορά από τα 15χρονα που έγραψαν στο ασανσέρ έξω από το γραφείο της Μπακογιάννη συνθήματα υπέρ της δολοφονίας του Παύλου Μπακογιάννη.

Προκλητικά αμετανόητος ο Τσίπρας για το Μάτι τον ακούσαμε να λέει :Δεν μου είπαν για περισσότερους νεκρούς επειδή «πάγωσαν» λόγω κάμερας!

Μετά την χθεσινή συνέντευξη του ο Τσιπρας μας έδειξε το πόσο ακατάλληλος είναι και ότι έχει μείνει πραγματικά στο Λύκειο. Θεωρεί σοβαρή δικαιολογία για έναν Πρωθυπουργό που κρίνει τις τύχες εκατομμυρίων ανθρώπων τα «δεν ήξερα, δε μου είπε κανείς τίποτα, άλλο νόμιζα.» Ειλικρινά ποιος μπορεί να εμπιστευτεί ξανά τέτοιο σούργελο? Ευτυχώς που έρχεται η Κυριακή.

Τώρα καταλάβατε γιατί ο Τσίπρας πήγε στο ΣΚΑΙ, όχι για να μάθει "αλήθειες" ο κόσμος, αλλά για να κάνει κριτική δια ζώσης στους δημοσιογράφους και στον σταθμό και να βγάλει τα απωθημένα του, κατά τα άλλα μόνο λόξιγκας που δεν τον έπιασε,ύψωνε τη φωνή εκνευρισμένος όταν τον ζόριζαν.

Καμία κυβέρνηση δεν δέχτηκε τόση κριτική, παραπονέθηκε ο Τσίπρας στον Σκάι. Μήπως γιατί καμία κυβέρνηση δεν υπέπεσε σε τόσα ατοπήματα, μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα;

Ο Αλέξης Τσίπρας, με περίσσιο θράσος, είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε το δημόσιο χρέος της χώρας στα 324 δις ευρώ και μετά το πρώτο εξάμηνο το κατέβασε 321 δις ευρώ. Αυτό που δεν ανέφερε ήταν πως μέχρι το 2018, η κυβέρνηση του το είχε ανεβάσει στα 334 δις ευρώ.

Τραγικός!!! Ευτυχώς που έρχεται η Κυριακή να τελειώνουμε μαζί του.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου