Τρίτη, 2 Ιουλίου 2019

Αντρόπιαστος ο Τσίπρας πήρε το πρωθυπουργικό αεροπλάνο να πάει στην ΚρήτηΑδιόρθωτος γεμάτος αλαζονεία και χωρίς ίχνος ντροπής ο Αλέξης Τσίπρας 5 ημέρες πριν τελειώσει πολιτικά και γλιτώσει η χώρα, ζει σε βάρος των Ελλήνων πολιτών.

Ερωτήματα, αλλά και αντιδράσεις προκαλεί η αποκάλυψη του iefimerida.gr ότι ο Αλέξης Τσίπρας πήγε χθες βράδυ στην Κρήτη, για κομματική, προεκλογική ομιλία, με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος. 

Και προκαλεί ερωτήματα και αντιδράσεις, γιατί το αεροσκάφος υποτίθεται και πρέπει να χρησιμοποιείται για τις κρατικές υποθέσεις και τις διεθνείς επαφές του πρωθυπουργού, και όχι για τις κομματικές δραστηριότητες.

Αλλωστε ο κ. Τσίπρας μόλις προ ημερών, είχε διαβεβαιώσει ότι δεν χρησιμοποιεί το αεροσκάφος, παρά μόνο για τις διεθνείς επαφές του με τους ομολόγους του, κι αυτό για λόγους πρεστίζ της χώρας, ενώ αποφεύγει να το χρησιμοποιεί σε άλλες περιστάσεις, είχε πει, αφού δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνονται τέτοια μεγάλα έξοδα.

Κάτι που δεν συνέβη βέβαια ούτε στην αρχή της προεκλογικής καμπάνιας, όταν επισκέφθηκε το Βελβεντό Κοζάνης με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, για να επισκεφθεί τον τοπικό αγροτικό συνεταιρισμό, αν και υπήρχε εσωτερική πτήση.

Οι αντιδράσεις από την συνεχή χρήση του πρωθυπουργικού αεροσκάφους από τον κ. Τσίπρα, μετά τις αποκαλύψεις μάλιστα για την αναβάθμιση του μενού με την προσθήκη gourmet πιάτων, οδήγησε τον Αλέξη Τσίπρα στην χρήση και εσωτερικών πτήσεων, αλλά προφανώς η υπόσχεση κράτησε λίγο. Και χθες εμφανίστηκε στην Κρήτη με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, αν και η ομιλία του ήταν καθαρά κομματική.


Πηγή: iefimerida.gr 


Αντιδράσεις:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου