Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Οι κατσαπλιάδες δεν άφησαν ούτε τους καταλόγους των 3ψηφιων νούμερων στο Μαξίμου! Γιούρια πριν φύγουν



Ο Βηματοδότης μας δίνει τις πληροφορίες ότι συνεργάτες του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη καταγγέλλουν ότι φεύγοντας οι προηγούμενοι ένοικοι Συριζαίοι του Μεγάρου Μαξίμου πήραν μαζί τους και τους… κωδικούς ενεργοποίησης των τριψήφιων απόρρητων τηλεφώνων, τα οποία είναι γνωστά και ως «κόκκινα τηλέφωνα». 

Δηλαδή δεν παρέδωσαν τους καταλόγους με τα τριψήφια νούμερα που έχουν οι υπουργοί, οι γενικοί γραμματείς, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, οι αρχηγοί των Σωμάτων Ασφαλείας, ο αρχηγός ΕΥΠ και ο Αρχιεπίσκοπος.

Ο Μητσοτάκης όταν ζήτησε να επικοινωνήσει από το Μέγαρο Μαξίμου στις 12.30 με υπουργούς το βράδυ της θεομηνίας που έπληξε τη Χαλκιδική. Πολύ γρήγορα κατάλαβε πως τα «κόκκινα τηλέφωνα» λειτουργούσαν μεν, πλην όμως δεν γνώριζε τον αριθμό τηλεφώνου των υπουργών του για να συνομιλήσει μαζί τους και να τους δώσει οδηγίες. Έψαξαν οι γραμματείς να βρουν τους καταλόγους, αλλά αυτοί πουθενά. Ετσι αναγκάστηκε να επικοινωνήσει με τους υπουργούς με το… κινητό του. Δηλαδή με τους υπουργούς Χρυσοχοΐδη, Πέτσα, Θεοδωρικάκο, Κικίλια και Καραμανλή.

Φυσικά το γεγονός πως κανείς από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν άφησε τους απόρρητους τηλεφωνικούς καταλόγους με τα νούμερα των υπουργών κρίνεται ως θέμα σοβαρό, που αντίκειται στον πολιτικό πολιτισμό, αλλά όταν έχεις να κάνεις με κατσαπλιάδες όλα να τα περιμένεις.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου