Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Νέα αθλιότητα ΣΥΡΙΖΑ με fake news για να "πλήξουν" τον Μητσοτάκη



Ο ΣΥΡΙΖΑ σε πανικό και αφού δεν πιάνει η ακατάσχετη παροχολογία είπαν να στήσουν fake news για να κτυπήσουν τον Μητσοτάκη.

Μεγάλη αθλιότητα των ΜΜΕ που στηρίζουν την κυβέρνηση που αναπαρήγαγαν ένα fake news σχετικά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και μια καρέτα-καρέτα.

Η δήθεν είδηση ήταν πως οι κάτοικοι του Καστελλορίζου έδεσαν το υπό εξαφάνιση είδος της χελώνας καρέτα-καρέτα,  προκειμένου να την δει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το στιγμιότυπο να καταγραφεί στο βίντεο.

Φυσικά και η καρέτα καρέτα δεν δέθηκε ποτέ από κανένα, απλώς βρέθηκε να ακουμπάει σε ένα από τα σχοινιά παρακείμενης βάρκας στο νησί.

Τα ellinikahoaxes.gr που εξέτασε το θέμα αλλά και το βίντεο αναφέρει πως σε επικοινωνία  του με τον Λιμενικό Σταθμό Μεγίστης-Καστελόριζου τους δηλώθηκε πως «Δεν υπάρχει δεμένη χελώνα. Η συγκεκριμένη πάει συχνά εκεί γιατί βρίσκει τροφή. Η παρουσία της είναι μόνιμη, μαζί με μερικές ακόμη. Το σχοινί που φαίνεται στο βίντεο είναι σχοινί με το οποίο δένονται οι βάρκες στο σημείο.»


Η ανακοίνωση-απάντηση της ΝΔ : «Σήμερα τα υπόγεια του Μαξίμου, αφού επανέφεραν το παραμύθι της επταήμερης εργασίας, διέδωσαν μια ακόμη πιο εξωφρενική ιστορία. Ότι δήθεν οι κάτοικοι του Καστελόριζου έδεσαν μια θαλάσσια χελώνα για να τη δει ο κ. Μητσοτάκης, ενώ αυτή είχε απλά μπλεχτεί για λίγο στο σχοινί μιας βάρκας», δήλωσε η Σοφία Ζαχαράκη.

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ πρόσθεσε: «Την εξωφρενική αυτή είδηση αναπαρήγαγαν μάλιστα αμέσως όλα τα ελεγχόμενα από τον ΣΥΡΙΖΑ sites. Γεγονός που αποδεικνύει και τον μηχανισμό προπαγάνδας και fake news που έχει στήσει η απερχόμενη κυβέρνηση. Είναι προφανές ακόμη και σήμερα ότι δεν έχουν καταλάβει το μήνυμα που τους έστειλαν οι Έλληνες πολίτες».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου