Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Πολύ γέλιο με Τζανακόπουλο! Χρησιμοποίησε την επιθυμία Τσίπρα για να κάνει αντιπολίτευση στον Μητσοτάκη


Είναι τόσο χαμένοι και απογοητευμένοι που δεν μπορούν να ξαναπιάσουν κορόιδα τους Έλληνες που βγαίνουν να κάνουν αντιπολίτευση στον Μητσοτάκη ξεφτιλίζοντας περισσότερο τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Τζανακόπουλος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό news 247, είπε χωρίς να αναλογιστεί τις συνέπειες της βλακείας πως «πρότυπό του (του κ. Μητσοτάκη) είναι το οικονομικό πρόγραμμα του Προέδρου Μάκρι, της Αργεντινής». 

«Η ΝΔ ισχυρίζεται ότι μια απότομη μείωση της φορολογίας στην κορυφή της κοινωνικής πυραμίδας -από 29% στο 20% στις επιχειρήσεις όπως και στα μερίσματα από 10% σε 5%-, θα δώσει ώθηση στην ελληνική οικονομία και μέσω της ανάπτυξης θα καλύψει το δημοσιονομικό χώρο από τη μείωση της φορολογίας. Αυτό έχει δοκιμαστεί και έχει αποτύχει. Είναι χαρακτηριστικό και διδακτικό το παράδειγμα της Αργεντινής του Προέδρου Μάκρι», είπε ο Τζανακόπουλος.

«Εφαρμόζοντας αυτήν την πολιτική οδήγησε σε εκτροχιασμό την οικονομία, σε αύξηση της ανεργίας και ξανά πίσω την χώρα στην «αγκαλιά» του ΔΝΤ. Ο κ. Μητσοτάκης θέλει να υλοποιήσει μία πολιτική ΔΝΤ χωρίς το ΔΝΤ. Οι θέσεις που διατυπώνει η ΝΔ είναι: ένα προς πέντε στην σχέση απομακρύνσεων/προσλήψεων στο Δημόσιο, τρίτο πυλώνα στην κοινωνική ασφάλιση, κατάργηση συλλογικών διαπραγματεύσεων, πολύ αργή αύξηση του κατώτατου μισθού και αφού οι εργοδότες μεγαλώσουν την πίτα και έχουν την καλή πρόθεση, ενώ κλείνει το μάτι στην παραβατικότητα των επιχειρηματιών. Το πρόγραμμά της έχει την λογική της διεύρυνσης των κοινωνικών ανισοτήτων γιατί θεωρεί ότι μακροπρόθεσμα θα ευνοηθούν και οι πολίτες. Μακροπρόθεσμα όμως θα είμαστε όλοι «νεκροί»…».

Η κοντή μνήμη όμως των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ τους ωθεί στο να λένε βλακείες και να ξεφτιλίζονται όπως το παρακάτω παράδειγμα με τον Αλέξη Τσίπρα να θεωρεί την Αργεντινή όπως
και την Βενεζουέλα άλλωστε οικονομικό μοντέλο ανάπτυξης.

Το «μακάρι να ήμασταν Αργεντινή» του Αλέξη Τσίπρα : 




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου