Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Ανήθικος όπως πάντα και παρά τον σάλο ο Τσίπρας προχώρησε στις αλλαγές στην δικαιοσύνη



Πότε δεν υπολόγιζε κανένα ο Αλέξης Τσίπρας και πάντα με αλαζονεία και χωρίς ίχνος ηθικής έκανε αυτό που ήθελε αγνοώντας τους πάντες.

Με εντολή Τσίπρα νομίζοντας ότι φτάνει πλέον η εντολή του ζήτησε να προχωρήσουν οι αλλαγές στη Δικαιοσύνη, για τη θέση του  Προέδρου του Αρείου Πάγου επελέγη η αντιπρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου Ειρήνη Καλού, η οποία είχε χειριστεί το σύνολο της ανάκρισης για την υπόθεση του Βατοπεδίου, καθώς και άλλες σημαντικές θέσεις.

Για τη θέση του Εισαγγελέα  του Αρείου Πάγου επελέγη η αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Δήμητρα Κοκοτίνη, η οποία πρόσφατα υπήρξε πρόεδρος του ποινικού τμήματος του ανωτάτου δικαστηρίου που εκδίκασε την υπόθεση για την άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Η Ειρήνη Καλού θα διαδεχθεί τον Βασίλειο Πέππα που αποχωρεί από την προεδρία του Αρείου Πάγου στις 30 Ιουνίου, τυπικά, και η Δήμητρα Κοκοτίνη την Ξένη Δημητρίου που αποχωρεί από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος δεν πρόκειται να προβεί σε καμία κίνηση πριν την 30 Ιουνίου που λήγει η θητεία της σημερινής ηγεσίας του Αρείου Πάγου, ενώ ερωτηματικό είναι το τι θα πράξει μετά την 1η Ιουλίου και ως την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας.

Όλοι εύχονται να μην κάνει το χατήρι στην υπό προθεσμία κυβέρνηση Τσίπρα και οι αλλαγές να γίνουν απο την νέα κυβέρνηση που θα προκύψει μετά τις εκλογές.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου