Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Αδιόρθωτοι στον ΣΥΡΙΖΑ έχασαν και πανηγυρίζουν λέγοντας ότι οι υποψήφιοι αύξησαν τα ποσοστά τους



Μόνο ένας ηλίθιος θα μπορούσε να πανηγυρίζει με την ήττα του, αντί να απολογηθεί για αυτή.

Έχασε σε όλη την Ελλάδα ο ΣΥΡΙΖΑ, εχθές υπέστη δεύτερη μεγάλη ήττα, αλλά πανηγυρίζει για Ρένα Δούρου και Νάσο Ηλιόπουλο που έχασαν με αυτή τη διαφορά που καταγράφεται και πήραν ποσοστό γύρω στο 33% – 34%.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει πόσο στον δικό τους κόσμο ζούνε μακριά από την πραγματικότητα

Στην ανακοίνωση τους αντί να απολογηθούν για την ήττα λένε ότι ο Ηλιόπουλος διπλασίασε τα ποσοστά του και η Ρένα Δούρου τα αύξησε σημαντικά στον δεύτερο γύρο, αυτό είναι το συμπέρασμα που έβγαλαν και μόνο αυτό. 

Η ανακοίνωση που δείχνει πόσο στον κόσμο της είναι αυτή η κυβέρνηση που ευτυχώς τελειώνει :

1. Το εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο συμμετοχής των πολιτών στον δεύτερο γύρο, είναι το βασικό χαρακτηριστικό της σημερινής εκλογικής αναμέτρησης. Εξαιτίας αυτού του γεγονότος, τα όποια πολιτικά συμπεράσματα θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να εξαχθούν. Εξάλλου, τα αποτελέσματα στις αυτοδιοικητικές εκλογές είναι συνάρτηση και των ιδιαιτεροτήτων της κάθε περιοχής, χωρίς να αντιπροσωπεύουν ευθύγραμμα την πολιτική επιρροή κάθε κόμματος, όπως μας έδειξαν και οι εκλογές του 2014.

2. Στην περιφέρεια Αττικής και την Αθήνα οι υποψήφιοι που στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσαν ένα σημαντικό αγώνα και αυξάνουν τα ποσοστά τους σε σχέση με τον πρώτο γύρο. Ο Νάσος Ηλιόπουλος στην Αθήνα διπλασιάζει το ποσοστό του, ενώ και η Ρένα Δούρου το αυξάνει σημαντικά.

3.Είναι ξεκάθαρο ότι η μεγάλη μάχη είναι αυτή της κάλπης των εθνικών εκλογών, όπου το δίλλημα θα είναι καθαρό και ο λαός μας θα αποφασίσει ποιος θα είναι ο πρωθυπουργός και με ποιο πρόγραμμα θα προχωρήσει η χώρα την επόμενη 4ετία. Αν θα συνεχιστεί η προοδευτική διακυβέρνηση ή αν η χώρα θα γυρίσει πίσω στις μνημονιακές πολιτικές.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου