Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Σοβαρές κατηγορίες Σαμαρά για Παπαγγελόπουλο και Τσίπρα που θα διερευνηθούν από την δικαιοσύνη



Εννοείται ότι θα διερευνήσει η δικαιοσύνη μετά τις εκλογές Δημήτρη Παπαγγελόπουλο η “Ρασπούτιν” και Αλέξη Τσίπρα για τις ποινικά κολάσιμες ενέργειες τους ώστε να εμπλέξουν πολιτικούς αντιπάλους.

Η πρώην εισαγγελέας Διαφθοράς, κ. Ράικου, η οποία εξαναγκάστηκε σε παραίτηση είχε κατανομάσει τον “Ρασπούτιν” και ο αντιεισαγγελέας του Αρείου πάγου κ. Αγγελής είναι ο δεύτερος δικαστικός λειτουργός που παραιτούμενος κατονομάζει και αυτός τον “Ρασπούτιν”».

Ο Σαμαράς το είπε ευθέως οι Τσίπρας - Παπαγγελόπουλος η “Ρασπούτιν” συζητούσαν και συζητούν στο Μέγαρο Μαξίμου, μαζί τα σχεδίασαν, μαζί τα εκτέλεσαν. Ας μην κρύβονται λοιπόν!».


Φυσικά και πρέπει να τιμωρηθούν όσοι μετείχαν σε αυτή την αθλιότητα και αυτό θέλει και ο ελληνικός καλός που παρακολουθεί τα άθλια έργα και ημέρες της χειρότερης και διεφθαρμένης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που πέρασε από την χώρα.


Το θέμα είναι πόσοι είναι μπλεγμένοι σε αυτή την στημένη ιστορία εκτός από τους Τσίπρα - Παπαγγελόπουλου η “Ρασπούτιν”

«Εγώ από την πρώτη στιγμή έχω καταθέσει μήνυση εναντίον της συμμορίας τους. Με ονόματα και διευθύνσεις. Και δήλωσα ότι για πολλούς λόγους- ηθικής αλλά και προστασίας τους δημοκρατικού πολιτεύματος- “θα τους πάω μέχρι τέλους”. Ωστε να αποκαλυφθεί ποιος, γιατί και πώς ενορχήστρωσε αυτή την άθλια και σκοτεινή υπόθεση» είπε ο Σαμαράς σε συνέτευξη του στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΑ.«Πρέπει να ερευνηθούν λοιπόν όλα! Με διαφάνεια και ειλικρίνεια. Μέχρι τέλους… Για να τιμωρηθούν όσοι μετείχαν σε αυτή την αθλιότητα. Να παραδειγματιστεί το πολιτικό σύστημα. Να μη διανοηθεί κανείς να τολμήσει στο μέλλον να διασύρει τους πολιτικούς του αντιπάλους με τέτοιες παρακρατικές μεθόδους», δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς.

Τέλος, ο πρώην πρωθυπουργός τονίζει ότι η υπόθεση πρέπει να παραπεμφθεί αμελλητί στη Βουλή και επειδή είναι απαίτηση και των ελλήνων πολιτών πρέπει να έρθει άμεσα μετά τις εκλογές και να αποδοθούν οι ποινικές ευθύνες σε όσους εμπλέκονται.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου