Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Γκέτο συμμοριών τα σωφρονιστικά καταστήματα! Στον κόσμο τους στο υπουργείο μην θίξουν τους κακοποιούς




Το πόσο σοβαρά παίρνουν στο υπουργείο και η κυβέρνηση όσα συμβαίνουν στο χώρο των φυλακών  φαίνεται από τις νομοθετικές ρυθμίσεις και την βιαστική αλλαγή του ποινικού κώδικα υπέρ συντρόφων κακοποιών και τρομοκρατών και σε βάρος της κοινωνίας.

Για απλά αναταραχή κάνει λόγο το υπουργείο Δικαιοσύνης χωρίς καμία αίσθηση ευθύνης, και για επικίνδυνες αντιπαραθέσεις και συμπλοκές κρατουμένων με αυτοσχέδια όπλα μιλούν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι διαψεύδοντας την ακροαριστερή επικίνδυνη πολιτική ηγεσία του υπουργείου.





Το υπουργείο Δικαιοσύνης σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για αναταραχή μεταξύ κρατουμένων δύο Πτερύγων (Β’ και Ε’ Πτέρυγας), και αναφέρει  «χωρίς ωστόσο να σημειωθούν βιαιοπραγίες ή εκτεταμένες συμπλοκές» και σημειώνει «αφού ασφαλίστηκαν οι πτέρυγες, με τη συνδρομή δύναμης της Ελληνικής Αστυνομίας, οι κρατούμενοι εισήλθαν στα κελιά τους και αποκαταστάθηκε πλήρως η εύρυθμη λειτουργία του καταστήματος κράτησης». Ακόμη, το υπουργείο Δικαιοσύνης αναφέρει ότι «διεξάγονται έρευνες στους χώρους των πτερύγων για πιθανά απαγορευμένα αντικείμενα».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου