Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Επίθεση με εμετικά συνθήματα κατά της Ντόρας στο ασανσέρ του γραφείου της



Άθλια ανθρωπάκια σύντροφοι αντιεξουσιαστές γνωστοί κακοποιοί που προστατεύονται από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτά τα άθλια ακροαριστερά ανθρωπάκια που υμνούν την τρομοκρατία και τους εκτελεστές της, βανδάλισαν τα ξημερώματα της Τετάρτης το πολιτικό γραφείο της Ντόρας Μπακογιάννη στα Χανιά και άφησαν πίσω τους εμετικά συνθήματα.

Όλοι αντίκρισαν στο ασανσέρ του κτιρίου συνθήματα όπως «Ντόρα, το ’89 έγινε μισή δουλειά» και «Ντόρα σε τσούζει της 17 το ούζι».




Αυτή η αθλιότητα δείχνει ότι η ανοχή του ΣΥΡΙΖΑ σε συντρόφους αντιεξουσιαστές και τρομοκράτες έχει φτάσει στο απροχώρητο.

H Ντόρα Μπακογιάννη έγραψε στο twitter : «Αυτά τα παιδάκια που δεν ξέρουν τίποτα για τον Παύλο Μπακογιάννη γράφουν χυδαία συνθήματα αγνοώντας την ιστορία και τη διαδρομή του. Αν νομίζουν ότι θα φοβηθώ κάνουν μεγάλο λάθος. Τους καλώ σε δημόσιο διάλογο και ας αφήσουν τα συνθήματα και τις απειλές» 

Αυτά τα παιδάκια που δεν ξέρουν τίποτα για τον Παύλο Μπακογιάννη γράφουν χυδαία συνθήματα αγνοώντας την ιστορία και τη διαδρομή του. Αν νομίζουν ότι θα φοβηθώ κάνουν μεγάλο λάθος. Τους καλώ σε δημόσιο διάλογο και ας αφήσουν τα συνθήματα και τις απειλές.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου