Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019

Πόσο ακόμα θα τους αντέξουμε; Ζουράρις: Αν δεν υπήρχε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο ΠΑΟΚ δεν θα έπαιρνε πρωτάθλημα!Ζουράρις προς οπαδούς ΠΑΟΚ: Όποιος ψηφίσει Νέα Δημοκρατία, ψηφίζει Μαρινάκη.

Η υπερβολική μόρφωση δεν κάνει τελικά καλό και αυτό το υποστηρίζει καθημερινά με τα όσα λέει ο Ζουράρις που έχει φύγει από το γραφικός και είναι πλέον στο μισότρελος.

Ο Κώστας Ζουράρις  εμφανίστηκε στη Μαρία Αναγνωστίδου και την εκπομπή «Τα λόγια της πόλης» της TV100 και μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στην ομάδα της καρδιάς του, τον ΠΑΟΚ. Προσπαθώντας με τα μυαλά που έχει να κάνει αντιπολίτευση «προειδοποίησε» τους οπαδούς ότι η ψήφος στη Νέα Δημοκρατία είναι ψήφος στον Βαγγέλη Μαρινάκη. «Δε μπορεί να υπάρξει ΠΑΟΚτσής που θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία, γιατί ο ΠΑΟΚτσής που θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία, ψηφίζει Μαρινάκη, τον καταστροφέα του ΠΑΟΚ, ο οποίος μας άλωσε επί 30 χρόνια με τις παράγκες. Εάν δεν υπήρχε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μπόρεσε και μείωσε την επιρροή της παράγκας του Μαρινάκη, ουδέποτε ο ΠΑΟΚ, με Έλληνες διαιτητές, θα έπαιρνε πρωτάθλημα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ζουράρις ενισχύοντας την προεκλογική βλακεία του ΣΥΡΙΖΑ και την "ποιότητα" που έχει μαζέψει στο κόμμα.
Αντιδράσεις:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου