Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Μόνο βλάκας!! Ν.Παππάς : Δεν ήταν στρατηγική ήττα, χάσαμε μόνο δύο περιφέρειες



Ο Ν. Παππάς όπως και όλος ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στον κόσμο τους και γελάει ο κόσμος μαζί τους όταν τους ακούνε να μιλάνε για την συντριπτική ήττα τους.

Όλη η Ελλάδα έχει γίνει γαλάζια και ο Νίκος Παππάς δηλώνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπέστη στρατηγική ήττα αφού απλά έχασε δυο περιφέρειες λες και όλοι είμαστε Συριζαίοι να δεχόμαστε κάθε βλακεία τους. 

Μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7 για το αποτέλεσμα του Β' Γύρου των εκλογών, ο ανεκδιήγητος Ν. Παππάς είπε ότι δεν υπήρξε ήττα στις εκλογές και επιχείρησε να πείσει ότι επί της ουσίας δεν υπήρξε κάποιο σοβαρό αρνητικό αποτέλεσμα και απλά η ΝΔ «διεύρυνε τα αποτελέσματά της». 

Ν. Παππάς : «Δεν είναι στρατηγική ήττα. Δύσκολο αποτέλεσμα αλλά ο χάρτης των περιφερειών δεν ήταν ποτέ κόκκινος. Η ΝΔ διεύρυνε τα αποτελέσματά της, εμείς χάσαμε δύο περιφέρειες, της κ. Δούρου και στα Ιόνια. Η ΝΔ αύξησε τις δυνάμεις της πράγματι. Είμαστε ενώπιον μιας εκλογικής μάχης και αξιολογούμε τα αποτελέσματα. Όλα θα συζητηθούν».

Με λίγα λόγια καμία αναφορά σε ήττα παρά τη διαφορά των 9,5 περίπου μονάδων στις ευρωεκλογές και στις περιφέρειες όπου δεν έχει πάρει ούτε μία περιφέρεια για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μια απλή απώλεια.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου