Κυριακή 2 Ιουνίου 2019

Νέα πρόκληση Φωτίου : «Στην πραγματικότητα ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνά μόλις… 9 μήνες»



Το συγκεκριμένο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν μιλάει συχνά, αλλά όταν μιλάει λέει ότι βλακεία της έρθει στο κεφάλι προκαλώντας την κοινωνία.

Η Θεανώ Φωτίου λίγες ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές βάλθηκε να ξεπεράσει τον εαυτό της και είπε την κορυφαία πρόκληση για να κατάλαβει ακόμα μία φορά ο πολίτης πηγαίνοντας στις κάλπες ποιους είχε ψηφίσει.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης αφού παραδέχτηκε ότι προηγουμένως η κυβέρνηση είχε υποχρεωθεί να εφαρμόσει μία συμφωνία που περιείχε… «δύσκολα μέτρα» προσπάθησε να εξαπατήσει και να προκαλέσει τους ψηφοφόρους. Προσπάθησε να δικαιολογήσει τον ΣΥΡΙΖΑ που διέλυσε και καταλήστευσε την μεσαία τάξη και δεν αναφέρθηκε καθόλου στην αύξηση της φορολογίας που μας γονάτισε.

«Αυτά που κάναμε ήταν αυτό που έπρεπε να κάνουμε, σαν μια μικρή ανάσα στον λαό από αυτά που υπεραπόδοσαν. Αυτά και δεν τα έχει βιώσει ο λαός, δηλαδή δεν τα ζει στην καθημερινότητα του γιατί ήταν τελευταία»,δήλωσε η Φωτίου και μας άφησε ξερούς λέγοντας «Εμείς στην πραγματικότητα κυβερνούμε εννιά μήνες -ούτε εννιά- από την έξοδο από το Μνημόνιο».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου