Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2019

Απίστευτη πρόκληση Μπαλάφα: Είστε δημοσιογράφοι στην ΕΡΤ, θα λέτε «13η σύνταξη» όχι «επίδομα»Ο Μπαλάφας εκφράζει τον Συριζοφασισμό και με καθεστωτική νοοτροπία λίγο πριν το τέλος της κυβέρνησης τους προσπαθούν να επιβληθούν.

Ο προκλητικός  Γιάννης Μπαλάφας προσπαθεί να περάσει τη γραμμή της κυβέρνησης στους δημοσιογράφους και οι δημοσιογράφοι έκαναν το... λάθος να αποκαλέσουν «επίδομα» την «13η σύνταξη». 

Ο καθεστωτικός ακροαριστερός απαράδεκτος Μπαλάφας θύμωσε καλώντας τους δημοσιογράφους (Μαρία Γεωργίου και Βαγγέλη Παπαδημητρίου) να θυμηθούν πως εργάζονται στη δημόσια ΕΡΤ και πως αν αυτοί αποκαλούν την «13η σύνταξη» ως «επίδομα», τότε ταυτίζονται με τα ιδιωτικά κανάλι που υπηρετούν μεγάλα οικονομικά συμφέροντα. Μάλιστα επέπληξε τους δημοσιογράφους πως μιλώντας για «επίδομα» ταύτίζονται με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Οι δημοσιογράφοι αντέδρασαν και υπενθύμισαν στον κ. Μπαλάφα ότι δεν είναι υποχρεωμένοι να υιοθετούν την ορολογία και κυβέρνησης, όμως ο τέως υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής συνέχισε στον ίδιο τόνο, επιμένοντας να τους νουθετεί. 

Ο κατάπτυστος διάλογος του απαράδεκτου Γιάννη Μπαλάφα που δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί :
Αντιδράσεις:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου