Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

O Ανέστης Αναγνωστάκης άδειασε τον Τσίπρα : «Ο στίχος "δεν έφταιγε αυτός, τόσος ήταν" προορίζεται γι' αυτόν που τον χρησιμοποιεί»



Ο γιος του Μανώλη Αναγνωστάκη ξεκαθαρίζει: Ο στίχος που είπε ο Τσίπρας στον Μητσοτάκη αφορά αυτόν που τον χρησιμοποιεί.

«Ο στίχος "δεν έφταιγε αυτός, τόσος ήταν" προορίζεται γι' αυτόν που τον χρησιμοποιεί» διευκρίνισε ο Ανέστης Αναγνωστάκης

Σε «άδειασμα» του Αλέξη Τσίπρα για τον τρόπο με τον οποίο επέλεξε να κλείσει την σφοδρή σύγκρουσή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη το βράδυ της Τετάρτης στη Βουλή προχώρησε ο γιός του μεγάλου ποιητή Μανώλη Αναγνωστάκη.

Ο Ανέστης Αναγνωστάκης διευκρίνισε ότι ο στίχος «δεν έφταιγε αυτός, τόσος ήταν» προορίζεται γι' αυτόν που τον χρησιμοποιεί.

«Πολλές φορές αυτοί που τον χρησιμοποιούν δεν ξέρουν ότι ο στίχος αυτός προορίζεται γι' αυτούς που τον χρησιμοποιούν. Δεν το' χουν καταλάβει ότι ισχύει για αυτούς που τον εκφωνούν» διευκρίνισε ο Ανέστης Αναγνωστάκης μιλώντας στο «Κανάλι Ένα» του Πειραιά.

«Όπως και ο Αλέξης Τσίπρας δεν κατάλαβε ότι ισχύει γι' αυτόν!» κατέληξε την αναφορά του ο γιος του Μανώλη Αναγνωστάκη, ο οποίος πρόσθεσε ότι «είμαι κεντρώος και θα ψηφίσω τον Κυριάκο Μητσοτάκή».


Πηγή : protothema.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου