Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019

Άλλη τραγική προσωπικότητα τα βάζει με τους πολίτες! Φλαμπουράρης «οι ψηφοφόροι δεν έχουν αντιληφθεί τι έκαναν»Τέτοια αλαζονεία και προκλητικότητα από πολιτικούς δεν έχουμε ζήσει στην Ελλάδα.

Σειρά να προκαλέσει περισσότερο τους πολίτες πήρε ο Αλέκος Φλαμπουράρης που κατακρίνει και αυτός τους ψηφοφόρους που τους μαύρισαν στις εκλογές. 

Αυτή η γελοιότητα επειδή ήταν απατεώνες, ψεύτες, προκλητικοί και ανίκανοι οι Συριζαίοι,να ρίχνουν τα αίτια της ήττας και τις ευθύνες στους πολίτες, που δεν τους κατανόησαν μόνο κακό τους κάνει.

Ο Φλαμπουράρης ίσως και λόγω ηλικίας εχθές το «τερμάτισε» και δεν περιορίστηκε μόνο όπως άλλοι στην ηλιθιότητα ότι «τα θετικά μέτρα δεν αξιολογήθηκαν όσο έπρεπε από τους ψηφοφόρους», αλλά τους έβγαλε και εντελώς κουτούς και ηλίθιους τους ψηφοφόρους, ισχυριζόμενος ότι δεν έχουν αντιληφθεί τι έκαναν την περασμένη Κυριακή και πως ίσως δεν ήθελαν να οδηγήσουν με τις επιλογές τους σε νίκη της ΝΔ. Από αυτό που είπε ο Αλέκος Φλαμπουράρης φαίνεται πραγματικά ότι οι Συριζαίοι ζούνε σε ένα δικό τους κόσμο και είναι πάρα πολύ επικίνδυνοι.
Αντιδράσεις:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου