Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Συνεχίζουν οι Συριζαίοι να προκαλούν λέγοντας «τα ρίχνουμε στον λαό που δεν κατάλαβε»



Η αλαζονεία τους και η ακροαριστερίλα τους δεν αφήνει να δουν την πραγματικότητα και προκαλούν τους Έλληνες πολίτες ρίχνοντας τις ευθύνες σε αυτούς που δεν τους ψήφισαν.

Ράνια Σβίγκου: «Μεγάλη μάζα του πληθυσμού δεν αντιλήφθηκε τα θετικά μας μέτρα»!

Μετά τον Βίτσα που χαρακτήρισε μη κανονικούς ανθρώπους όσους δεν ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ προκαλώντας την κοινή γνώμη, τώρα είναι η σειρά της Σβίγκου να ρίξει ευθύνες στους πολίτες που δεν ψήφισαν τους ψεύτες και τους απατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Ράνια Σβίγκου είπε πολλά προκλητικά στον ρ/σ «Στο Κόκκινο» γιατί μόνο εκεί μπορεί να τα λέει χωρίς αντιπαράθεση και μέσα σε όλα τα προκλητικά είπε ότι δεν συμμερίζεται την άποψη ότι η κυβέρνηση ξέχασε τη μεσαία τάξη που διατυπώνουν πολλά στελέχη. Αντίθετα υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ  κατάφερε να σταθεροποιήσει την κατάσταση στα μεσαία στρώματα!

Όπως είπε το ακροαριστερό Συριζαίικο μυαλό της το πρόβλημα ήταν ότι ο λαός δεν κατάλαβε: «Επειδή υλοποιήσαμε και πολιτικές μνημονιακές οι οποίες δεν ήταν δικές μας και οι οποίες είχαν και αυτές βάρη στους πολίτες, ακόμα και η έξοδος από τα μνημόνια και τα θετικά μέτρα τα οποία ψηφίστηκαν μετά τον Αύγουστο, οι θετικές επιπτώσεις τους δεν έχουν γίνει ακόμα αντιληπτές σε μια μεγάλη μάζα του πληθυσμού. Σε πολίτες -συνέχισε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- οι οποίοι έχουν ζήσει σωρευτικά θα λέγαμε τις επιπτώσεις των μνημονίων. Οπότε αυτό το μήνυμα το ακούμε».

Και για να το τερματίσει τάχθηκε με την άποψη του κ. Βίτσα για τη μάχη μεταξύ ελίτ και... κανονικών ανθρώπων: «Η Ν.Δ. έχει ένα εντελώς αντίθετο σχέδιο το οποίο στηρίζει μία ελίτ ολιγαρχών που δεν έχουν καμία σχέση με τις ανάγκες της ευρείας πλειοψηφίας της κοινωνίας. Θα δοθεί μια σκληρή μάχη ανάμεσα σε αυτά τα δύο αντίπαλα σχέδια».

Δεν έχουν καταλάβει τίποτα είναι ανάλγητοι και επικίνδυνα άρρωστα ακροαριστερά μυαλά!!!




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου