Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Ούτε ένα μικρό γήπεδο δεν μπορεί να γεμίσει ο Τσίπρας!! Η απόλυτη απαξίωση



Εξαπατούν τον κόσμο και βγαίνει ο Νίκος Παππάς μιλώντας για γεμάτες πλατείες στις ομιλίες Τσίπρα, οι οποίες μάλιστα προκαλούν δήθεν πανικό στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ξεφτιλίστηκαν με τους Πακιστανούς και τους Ρομά που τους μετέφεραν και από την Ξάνθη στην Λαμία για να γεμίσουν μια πλατεία, και η ξεφτίλα συνεχίζεται σε όλη την περιφέρεια με άδεια γήπεδα και πλήρη απαξίωση στον Αλέξη Τσίπρα. 

Σύμφωνα με το protothema.gr και την φωτογραφία που ανέβασε η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική από γεμάτες πλατείες και ο πανικός είναι στο Μαξίμου και όχι στην αξιωματική αντιπολίτευση. Έτσι ενώ αρχικά προσπαθούσαν επί παραδείγματι να περάσουν ένα πανηγυρικό κλίμα για την εμφάνιση Τσίπρα στην Κοζάνη, βγαίνει τώρα μία φωτογραφία που ξεγυμνώνει την αλήθεια και ξεφτιλίζει τον Αλέξη Τσίπρα.

 Μάλιστα η Αυγή ξεκινούσε το ρεπορτάζ της γράφοντας: «Από το κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο ΔΑΚ (Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο) της Κοζάνης ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ξεκίνησε την ομιλία του κάνοντας ειδική αναφορά στα θύματα της Γενοκτονίας των Ποντίων...». 

Δείτε λοιπόν τη φωτογραφία από το κατάμεστο γήπεδο:




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου