Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Ποιος υπουργός έκανε επίσης διακοπές στο χλιδάτο κότερο;




Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τις στενές σχέσεις των κυβερνητικών στελεχών με τη… θαλαμηγό της οικογένειας Παναγοπούλου. Μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι χλιδάτες διακοπές του Αλέξη Τσίπρα στο σκάφος της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας, και μάλιστα μόλις 25 ημέρες μετά την τραγωδία στο Μάτι, μια νέα αποκάλυψη έρχεται να ταράξει ακόμα περισσότερο τα νερά, προκαλώντας νευρικό κλονισμό στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως γράφει στην εφημερίδα «Τα Νέα» ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος, εκτός από τον πρωθυπουργό υπήρξε άλλο ένα κυβερνητικό στέλεχος το οποίο κατάκοπο από τη διακυβέρνηση της χώρας βρήκε την ευκαιρία να ξεκουραστεί στη διάσημη πια θαλαμηγό Odyssey.

Πρόκειται μάλιστα για κορυφαίο στέλεχος της κυβέρνησης, επισημαίνεται στο άρθρο, το οποίο απόλαυσε τις ανέσεις της θαλαμηγού με ευάριθμη συντροφιά.

«Ως φαίνεται η κούραση είναι ενδημική ασθένεια που έχει πλήξει άσχημα ορισμένα εκ των μελών της κυβέρνησης», αναφέρει ο Γιώργος Παπαχρήστος.

Κουίζ: Βρες ποιος είναι ο υπουργός
«Από τη στιγμή μάλιστα που ο πρωθυπουργός διαγιγνώσκεται με κούραση και μάλιστα τόσο σοβαρή ώστε να μπορεί να την αντιλαμβάνεται και ένας υπερήλικος ημιθανής κύριος από τηλεοράσεως και να του παραχωρεί το κότερό του για να ξεκουραστεί, είναι λογικό και οι άνθρωποι που βρίσκοτναι γύρω του ή βρίσκονταν έως πρόσφατα γύρω του να αισθάνονται και αυτοί κουρασμένοι, χρήζοντες άμεσης ξεκούρασης, ακόμη κι αν το αντικείμενό τους ισούται με το τίποτα…», συνεχίζει με δηκτική διάθεση ο αρθρογράφος για να μας… δώσει στο πιάτο το πρόσωπο περί ου ο λόγος:

«Εικάζω ότι η μη αναφορά της κυρίας Παναγοπούλου ότι είχε διαθέσει το σκάφος της και για τη φιλοξενία του κορυφαίου κυβερνητικού στελέχους οφείλεται στο γεγονός ότι οι σχέσεις του υπουργού αυτού με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε διαρκή κρίση εξαιτίας διάφορων επιλογών του, οι οποίες έχουν φέρει την κυβέρνηση σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και διαρκώς απολογούμενη.

Με τη φημολογία να επιμένει ότι το σύνολο των φωτογραφιών από τις διακοπές του κ. Τσίπρα στο σκάφος της κυρίας Παναγοπούλου είναι 20, διερωτάται κανείς αν υφίστανται και άλλες απεικονίζουσες το περί ου ο λόγος κυβερνητικό στέλεχος, το οποίος έκανε επίσης διακοπές τον Αύγουστο με το Odyssey, και σε ποιων τα χέρια βρίσκονται…»

Ο Γιώργος Παπαχρήστος επισημαίνει ότι στις δηλώσεις της η Κατερίνα Παναγοπούλου- με τις οποίες επιβεβαίωσε τις διακοπές Τσίπρα στο πολυτελές σκάφος- δεν ανέφερε τίποτα για αυτό, σημειώνοντας ότι αυτό πιθανότατα οφείλεται στο γεγονός ότι ο συγκεκριμένος υπουργός έχει φέρει την κυβέρνηση σε εξαιρετικά δύσκολη θέση το τελευταίο διάστημα.

«Εικάζω ότι η μη αναφορά της κυρίας Παναγοπούλου ότι είχε διαθέσει το σκάφος της και για τη “φιλοξενία” του κορυφαίου κυβερνητικού στελέχους οφείλεται στο γεγονός ότι οι σχέσεις του υπουργού αυτού με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε διαρκή κρίση εξαιτίας διαφόρων επιλογών του, οι οποίες έχουν φέρει την κυβέρνηση σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και διαρκώς απολογούμενη», αναφέρει χαρακτηριστικά ο αρθρογράφος.


Απαντήσεις ζητά η ΝΔ

Στο θέμα παρενέβη άμεσα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καλώντας το Μέγαρο Μαξίμου να απαντήσει: «Ισχύει ή όχι ότι στη θαλαμηγό Παναγοπούλου φιλοξενήθηκε μυστικά και κορυφαίος υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ;».

Η ανακοίνωση της ΝΔ για τις νέες αποκαλύψεις έχει ως εξής:

«Σε σημερινό δημοσίευμα των “Νέων” αναφέρεται ότι αμέσως μετά τις μυστικές διακοπές του κ. Τσίπρα στο σκάφος της κ. Παναγοπούλου, στην ίδια θαλαμηγό έκανε, επίσης, δωρεάν κρυφές διακοπές και άλλο κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος.

Οι ιδιωτικές διακοπές των πολιτικών είναι καθ’ όλα σεβαστές, αλλά οφείλουν για προφανείς λόγους να γίνονται γνωστές. Το ερώτημα, λοιπόν, προς το Μαξίμου είναι σαφές: Ισχύει ή όχι ότι στη θαλαμηγό Παναγοπούλου φιλοξενήθηκε μυστικά και κορυφαίος υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ;».


ΤΑ ΝΕΑ


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου