Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Άδειο το Σύνταγμα για τη ομιλία Τσίπρα! Τρόμαξαν να μαζέψουν κάποιους




Δυσκολεύτηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ να μαζέψουν έστω και μερικές εκατοντάδες Συριζαίους που έχουν απομείνει να τον ακούσουν στον ΣΥΝΤΑΓΜΑ, και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των Ρομα και των μεταναστών με σημαίες δεν κατάφεραν να γεμίσουν τα κενά.

Δεν είναι το μόνο φιάσκο σε ομιλία του Τσίπρα, είχαν προηγηθεί, η Λαμία, η Λάρισα, η Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο κτλπ και αυτό δείχνει την αδυναμία της κυβέρνησης και των επικοινωνιολόγων της να μαζέψουν κόσμο γιατί απλά ο Αλέξης Τσίπρας είναι τελειωμένος για τους Έλληνες πολίτες.



Η προγραμματισμένη ομιλία του Τσίπρα ήταν να γίνει στις 19:30 το απόγευμα αλλά αυτό ήταν αδύνατο γιατί 20:00 ήταν μαζεμένοι τρεις και ο κούκος και μετά από κινητοποίηση η ομιλία του ξεκίνησε με 2 περίπου ώρες καθυστέρηση και συγκεκριμένα στις 21:25.

Ο Τσίπρας με το που ανέβηκε επάνω για να μιλήσει και ξέροντας ότι έχει ξεφτιλιστεί ακόμα μία φορά είπε στους μερικές δεκάδες που τον άκουγαν "Η σημερινή σας παρουσία δεν θυμίζει συγκέντρωση ευρωπαϊκών εκλογών, η σημερινή σας παρουσία είναι ένα ξέσπασμα δημοκρατίας και αξιοπρέπειας, ξέσπασμα αυτοπεποίθησης, ελπίδας και ανατροπής".



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου