Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019

Νέο καραγκιοζιλίκι Τσίπρα - Μαξίμου κατηγορεί αυτό που εκθείαζε την εταιρία ΠαπαστράτοςΆλλα υποστήριζε τότε ο παπατζής Αλέξης Τσίπρας και άλλα λέει τώρα το Μέγαρο Μαξίμου για την επταήμερη εργασία, όπου  χαρακτηριστικά γίνεται λόγος για επιστροφή των εργαζομένων στον 18ο αιώνα για να κτυπήσει τον Μητσοτάκη μέσα στον πανικό τους.

Το βίντεο της ομιλίας που απηύθυνε προς τους εργαζόμενους της εταιρίας και τα μέσα ενημέρωσης ο παπατζής εκτός όλων των καλών λόγων που είπε στην εταιρία, αποκάλυψε και έναν διάλογο που είχε με εργαζόμενο: «Είχα την τιμή να συνομιλήσω με έναν εργαζόμενο και ελπίζω να μου είπε την αλήθεια όταν τον ρώτησα πώς είναι οι συνθήκες εργασίας και μου είπε ότι "είναι εξαιρετικές"».

Το βίντεο του παπατζή πρωθυπουργού που συνεχίζει να ξεφτιλίζεται :


Σε ανακοίνωση του το τσίρκο του Μαξίμου την είπε στον Κυριάκο Μητσοτάκη πως επιθυμεί να εισάγει την επταήμερη εργασία, δειυκρινίστηκε ότι η «Παπαστράτος», μια εταιρία - πρότυπο, όπως είχε παραδεχθεί και ο πρωθυπουργός, λειτουργεί επτά ημέρες την εβδομάδα. 

Μέσα από το νέο μοντέλο η Παπαστράτος μειώνει τον μέσο χρόνο εργασίας σε 37,3 ώρες την εβδομάδα (αντί για 40), διατηρώντας παράλληλα το ίδιο επίπεδο μισθών. 

Το Μαξίμου ξεφτιλίστηκε για ακόμα μία φορά καθώς καταγγέλλει τον κ. Μητσοτάκη που επαίνεσε μια επιχείρηση και τους εργαζομένους της που συμφώνησαν τη μείωση του χρόνου εργασίας στο 37ωρο αντί 40ώρου, δηλαδή τη συνολική μείωση του χρόνου εργασίας των κατά περίπου 7%.


Αντιδράσεις:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου