Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Μυτιλήνη κλωτσάει ο άθλιος αδέσποτο σκυλάκο



Ντροπή για τον παλιάνθρωπο και για την παράταξη που τον φιλοξενεί  στο ψηφοδέλτιο της , προκαλεί η πράξη υποψήφιου δημοτικού συμβούλου στη Μυτιλήνη να κλωτσήσει και μάλιστα σε δημόσια θέα και να τον πετάξει πάνω σε τζαμαρία έναν σκύλο.

Αυτή η αθλιότητα δείχνει ποιος είναι ο χαρακτήρας του υποψήφιου που είναι ακατάλληλος για να εκπροσωπήσει τους συμπολίτες του.

Το περιστατικό συνέβη χτες μπροστά στα έκπληκτα μάτια θαμώνων καφέ στην πόλη της Μυτιλήνης οι οποίοι θα καταθέσουν κατά του δράστη στην καταγγελλία που κάνει εις βάρος του ο σύλλογος μέριμνας απροστάτευτων ζώων ” η Κιβωτός”.

Η  ” Κιβωτός”  ανακοίνωσε ότι ο “αδέσποτος σκυλάκος που βλέπετε στο video, είναι ο Τζέρι, και ζει στην προκυμαία της Μυτιλήνης, όπου τον φροντίζουν (παρέχοντας του και κτηνιατρική περίθαλψη) οι ιδιοκτήτες και το προσωπικό του café GREG. Σήμερα, Πέμπτη 16 Μαΐου 2019, γύρω στις 6 μ.μ., ο Τζέρι βρισκόταν έξω από το café και είχε την κακή ιδέα να γαβγίσει σε έναν περαστικό. Ενώ όμως ο άνδρας στον οποίο γάβγισε το ζώο αντέδρασε ορθά και ψύχραιμα, απλώς απομακρυνόμενος, ένας άλλος περαστικός, που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση κλωτσά αναίτια και με δύναμη τον σκυλάκο- ο οποίος στη κυριολεξία εκτινάσσεται και σκάει πάνω στην τζαμαρία του μαγαζιού! Αμέσως αντέδρασαν οι εργαζόμενοι και οι ιδιοκτήτες του café, αλλά ο δράστης δεν έδωσε καμία δικαιολογία ή απάντηση για την πράξη του, και απλώς εγκατέλειψε το σημείο.

Αύριο θα γίνει καταγγελία στο ΑΤ Μυτιλήνης από τους 5 (ΠΕΝΤΕ) αυτόπτες μάρτυρες κατά του δράστη, ο οποίος είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος αυτοδιοικητικού σχήματος το οποίο στις εκλογές της επόμενης εβδομάδας διεκδικεί την Δημοτική Κοινότητα Μυτιλήνης.

Είμαστε σίγουροι ότι με τέτοιους ανθρώπους, αν εκλεγούν δημοτικοί σύμβουλοι, τα αδέσποτα της Μυτιλήνης θα έχουν μια πολύ ενδιαφέρουσα καθημερινότητα -και η Εισαγγελία Μυτιλήνης πολύ περισσότερη δουλειά!”






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου