Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Δεν βάζουν μυαλό! Παππάς: Φταίει η αποχή για την ήττα



Είναι απίστευτα άμυαλοι και είναι σοβαρός λόγος να τελειώνει η χώρα μαζί τους γιατί είναι επικίνδυνοι.

Αντί να κάνουν την αυτοκριτική τους και να ζητήσουν συγνώμη για το κακό που έχουν κάνει στην χώρα αμόλησαν τον Νίκο Παππά να λέει βλακείες που ούτε ο ίδιος πιστεύει.

Οι δημοσκοπικές εταιρείες, είπε Παππά, «δεν μπόρεσαν να διαβλέψουν το ποσοστό της αποχής» και «το γεγονός ότι είχαμε 7,8 μονάδες χαμηλότερη συμμετοχή από ότι στις εκλογές του Γενάρη του ΄15, επηρέασε κατά συντριπτικό τρόπο, κατά το μεγαλύτερο ποσοστό την επίδοση του δικού μας ψηφοδελτίου. Αυτό είναι που δεν ανιχνεύθηκε» είπε ο ανιχνευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν παρέλειψε να αρχίσει και τις απειλές στον κόσμο που δείχνει ότι κανένας στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καταλάβει το αποτέλεσμα των εκλογών :«Ο κόσμος να προσέλθει στις κάλπες για να προστατεύσει τη σύνταξή του, το 8ωρό του, το 5νθήμερο εργασίας…»

«Είναι μοιραίο να γίνει προγραμματική αντιπαράθεση, την οποία πασχίσαμε εμείς να φέρουμε στην επιφάνεια» είπε ο υπουργός προσθέτοντας: «Φάνηκε ότι δεν ήταν αρκετό για να πειστεί ο κόσμος που απείχε, ότι είναι σημαντικό να προσέλθει στην κάλπη και να προστατεύσει τη σύνταξή του, το 8ωρό του, το 5νθήμερο εργασίας…» είπε ο αμετανόητος και ανεκδιήγητος συνεργάτης του Τσίπρα.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου