Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Νέα πρόκληση Πολάκη! Βρίζει απειλή και δεν ζητάει συγνώμη από Κυμπουρόπουλο


Με την πλήρη στήριξη από τον Αλέξη Τσίπρα ο Παύλος Πολάκης προκλητικός και αμετανόητος τα έβαλε με τα ΜΜΕ χωρίς ένα συγνώμη στον Στέλιςο Κυμπουρόπουλο.

Μετά τη συγκέντρωση του Αλέξη Τσίπρα στα Χανιά που μαζεύτηκαν τρεις και ο κούκος για να τον ακούσουν να λέει ψέματα, ο Νεάντερταλ προκλητικός Πολάκης μίλησε σε δημοσιογράφου ρωτήθηκε για το εάν ζητά «συγγνώμη» από τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο, η πρώτη απάντηση προς τον δημοσιογράφο ήταν: «Σε έχουν βάλει τώρα να ρωτάς συνέχεια αυτό το πράγμα».

Τέτοια αντίληψη έχει ο πρωτόγονος βουλευτής του Αλέξη Τσίπρα και συνέχισε αγνοώντας την ερώτηση πετώντας σανό για να ξεφτιλιστεί περισσότερο: «Εμείς τη συγγνώμη παλικάρι μου τη ζητάμε έμπρακτα με τα μέτρα πολιτικής που έχουμε πάρει. Εμείς ζητήσαμε συγγνώμη από έναν λαό ολόκληρο που τον χρεοκόπησαν, τον εξαθλίωσαν και τον πέταξαν στον Καιάδα».

Χωρίς να απαντάει στην ερώτηση του δημοσιογράφου και χωρίς να ζητάει συγνώμη αναφέρθηκε στα φάρμακα των καρκινοπαθών λέγοντας: «Κι αυτό που λέω τώρα, θέλω να δω αν θα το παίξετε μετά. Γιατί θα σας το κόψουν, θα σας το ψαλιδίσουν».

Η ντροπή συνεχίζεται με πλήρη στήριξη από τον Αλέξη Τσίπρα




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου