Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Νέα Δημοκρατία για επίθεση Ρουβίκωνα: Είναι ο απόλυτος εξευτελισμός ενός κράτους



Ο Ρουβίκωνας έχει κάνει άλλα δύο επιθέσεις στη Βουλή, στα οποία είχε δώσει το παρών και ο 37χρονος που συνελήφθη εχθές για την τελευταία επίθεση. 

Από τότε που έγινε κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και ευνοεί τους αντιεξουσιαστές συντρόφους του, τον Απρίλιο του 2015 μέλη του Ρουβίκωνα διέσχισαν τον προαύλιο χώρο, έφτασαν στην είσοδο της Βουλής και άνοιξαν πανό υπέρ της απελευθέρωσης απεργών πείνας, ανάμεσά τους ο Σάββας Ξηρός.

Τον Ιούλιο του 2017, 25 μέλη του Ρουβίκωνα είχαν αιφνιδιάσει τους αστυνομικούς, έφτασαν στην είσοδο της Βουλής για τους βουλευτές, πέταξαν τρικάκια και φώναξαν συνθήματα για την Ηριάννα. Μάλιστα τότε, με απίστευτη εντολή του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, σε συνεννόηση με τον τότε υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, τα μέλη του Ρουβίκωνα είχαν αφεθεί ελεύθερα, δείχνοντας έτσι τις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ με αντιεξουσιαστές και τρομοκράτες.

Η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Σοφία Ζαχαράκη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο βανδαλισμός της Βουλής από τον Ρουβίκωνα είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι. Είναι ο απόλυτος εξευτελισμός ενός κράτους, που σε τέσσερις μέρες έχει εκλογές, και δεν μπορεί να προστατεύσει ακόμη και το κτίριο που συμβολίζει την ελληνική Δημοκρατία. 

Το μήνυμα της Νέας Δημοκρατίας είναι σαφές: Οι υπαίτιοι της σημερινής ντροπής, ας γνωρίζουν από τώρα, ότι η πρωτοφανής ανομία θα λάβει τέλος πολύ σύντομα, με την ψήφο του ελληνικού λαού».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου