Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Ο πολιτικός χυδαίος απατεώνας Αλέξης Τσίπρας τόλμησε να πεί : «Είσαι πολύ λίγος εσύ να μιλάς για μένα!»



Ποιος είσαι ρε Τσίπρα και δεν μπορούμε να μιλάμε για εσένα; Αλήθεια γνωρίζεις ποιος είσαι;

Στριμωγμένος μέσα στην διαπλοκή, την αλητεία και την χυδαιότητα που τον διακατέχει ο Αλέξης Τσίπρας τόλμησε να πει στο Κυριάκο Μητοστάκη : «Είσαι πολύ λίγος εσύ να μιλάς για μένα!» 

Εκείνη την ώρα τον είχε πιάσει αμόκ τον Αλέξη Τσίπρα που γνώριζε ότι ξεφτιλιζόταν για ακόμα μία φορά στον ελληνικό λαό και η χυδαιότητα του σόκαρε όλη την βουλή.

Στον πανικό του ο Αλέξης Τσίπρας προσπάθησε να αντεπιτεθεί, και να ξεφύγει από το κότερο και τους νεκρούς στο Μάτι και απευθυνόμενος στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη σαν γνήσιος ακροαριστερός αντιεξουσιαστής έδειξε τον χαρακτήρα του.

Μεγάλοι αντίπαλοι, αλλά σοβαροί πολιτικοί όπως ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και ο Ανδρέας Παπανδρέου ήξεραν να βάζουν ένα όριο ευπρέπειας και κοινοβουλευτικού ήθους που δεν έχει ο Αλέξης Τσίπρας και τα ακροαριστερά στελέχη του κόμματος του.

Το να λέει ο πρωθυπουργός μιας χώρας στον ηγέτη της αντιπολίτευσης ότι «είσαι πολύ μικρός εσύ να μιλάς για μένα» δείχνει την ποιότητα του, την παιδεία του και το πόσο ηθική έχει μέσα του, γιατί τέτοιες εκφράσεις μόνο ένας καθεστωτικός τις ξεστομίζει γιατί απλά είναι φασίστας.

Με λίγα λόγια απέδειξε ο Αλέξης Τσίπρας  στον ελληνικό λαό την αντιδημοκρατική συμπεριφορά του και την καθεστωτική νοοτροπία που θεωρεί κάθε αντιπαράθεση, κάθε πολιτική επίθεση από την πλευρά της αντιπολίτευσης, κάθε αποκάλυψη για τις ατασθαλίες των κυβερνώντων, περίπου ως παράνομες.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου