Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Η Γεροβασίλη δεν έχει καταλάβει γιατί η Ν.Δ. κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για ανοχή στην βία



Για την Γεροβασίλη είναι όλα καλά και ανθηρά και δυσκολεύεται η καταλάβει γιατί η Νέα Δημοκρατία μιλάει για ανοχή στην βία από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Το… αφήγημα της Νέας Δημοκρατίας κατηγορεί η Όλγα Γεροβασίλη για τα συνεχή κρούσματα ανομίας και βίας και κατά την ίδια είναι όλα καλά.

Η αρμόδια υποτίθεται για την τάξη και την ασφάλεια των πολιτών υπουργός αντί να λάβει άμεσα μέτρα για την ανοχή που δείχνει στους συντρόφους αντιεξουσιαστές προχώρησε σε μια ανάλυση του περιστατικού για να δικαιολογήσει του Ρουβίκωνες: «Υπάρχει έξαρση των φαινομένων (…) που συνδέονται με την αναμονή για την απόφαση για την άδεια του Κουφοντίνα, μια πρακτική η οποία στο τέλος της ημέρας ευνοεί το αφήγημα της Νέας Δημοκρατίας (…) Θα πρέπει κάποια στιγμή να εξηγήσει και η Νέα Δημοκρατία τι εννοεί ανοχή στη βία. Θα πρέπει να εξηγήσει τι εννοεί».

Και το τερμάτισε παρομοιάζοντας  την ΠΟΕΔΗΝ με τον Ρουβίκωνα : «Η χώρα αυτή έχει δικαιϊκό σύστημα και η κάθε παράβαση αντιμετωπίζεται με βάση τους κανόνες δικαίου του συστήματος. Αλλιώς αντιμετωπίζεται η μπογιά, αλλιώς αντιμετωπίζεται η σωματική βία κλπ., είναι διαφορετικά πράγματα και τα έχει λύσει το δικαιϊκό σύστημα και η Ελληνική Αστυνομία δρα με βάση τις παραγγελίες των Εισαγγελέων με βάση το νομικό σύστημα της χώρας ως οφείλει.

Από την άλλη να σας θυμίσω ότι τρικάκια, μπογιές και τα λοιπά έχουμε από συνδικαλιστικούς φορείς, θυμίζω ΠΟΕΔΗΝ, και άλλους φορείς τους οποίους πρέπει (sic) να αντιμετωπίσουμε με ίσους όρους. Όταν μπαίνουν σπάνε πόρτες, καταλαμβάνουν γραφεία υπουργών πετάνε τρικάκια και πετάνε και μπογιές, νομίζω ότι αυτή είναι μια πρακτική που συνηθίζεται και από άλλους συνδικαλιστικούς φορείς και δεν το βλέπω εγώ πρώτη».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου