Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Μητσοτάκης για Πέτρο Κόκκαλη: «Είναι ο μόνος που έχει παππού αλλά δεν έχει μπαμπά»



Ξεκάθαρη επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα για συμπόρευση με την ελίτ, παρά τις ψεύτικες και άκρως λαϊκίστικες αναφορές του περί πολέμου της διαπλοκής, έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 και στον Γ. Παπαδάκη, με σαφείς αναφορές στην επιλογή του πρωθυπουργού να βάλει στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ τον Πέτρο Κόκκαλη, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε με νόημα απαντώντας στην κριτική του ΣΥΡΙΖΑ ότι η ΝΔ είναι «κόμμα των ελίτ», ότι ήταν ο πρώτος που είχε μιλήσει για οριζόντια μείωση του ΕΝΦΙΑ.

Παράλληλα, επανέλαβε τις θέσεις του για μια πολιτική επενδύσεων που θα δημιουργήσει χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας, για τη μείωση των φόρων στις επιχειρήσεις  αλλά και για την πολιτική ασφάλειας. 

Όταν μιλάω για μείωση της φορολογίας στα μερίσματα που αφορά τους μικρομεσαίους, αυτό ωφελεί την ελίτ ή τους πολλούς; Όταν μιλάω ότι πρέπει να δημιουργήσουμε πρότυπα και πειραματικά σχολεία σε όλες τις συνοικίες, για να δώσουμε ίδιες ευκαιρίες σε όλους, αυτό αφορά την ελίτ ή τους πολλούς;», είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Και αναφερόμενος στον Πέτρο Κόκκαλη κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα που έχει βάλει τον Πέτρο Κόκκαλη στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. «Είναι ο μόνος που έχει παππού, αλλά δεν έχει μπαμπά, πηδήξαμε μια γενιά», είπε ο κ. Μητσοτάκης.

«Είναι το πιο αναγνωρίσιμο όνομα στο ευρωψηφοδέλτιο και είναι ταυτισμένο με τη διαπλοκή στην Ελλάδα», κατέληξε.

Υπενθυμίζεται ότι ακόμη και στην πρόσφατη πανηγυρική παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας είπε για τον Πέτρο Κόκκαλη ότι είναι ο εγγονός του Πέτρου Κόκκαλη, του αριστερού αγωνιστή, γιατρού και υπουργού του βουνού, αποκρύβοντας ή… ξεχνώντας ότι είναι και γιος του Σωκράτη Κόκκαλη.


Πηγή : in.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου